Renunta la smartphone pentru tableta-telefon

Sambata, 17 Noiembrie 2012, ora 00:00
4513 citiri
Renunta la smartphone pentru tableta-telefon

Allview, producatorul roman de tablete si smartphone, a lansat o tableta subtire si robusta, cu ajutorul careia poti primi sau poti efectua apeluri. Creata special pentru oamenii de afaceri, tableta permite navigarea pe Internet sau accesarea casutei de mail fara a depinde de o conexiune WiFi.

La tableta Alldro 3 Conect poti conecta diverse accesorii si device-uri utilizand conexiunea Bluetooth: tastatura, imprimanta, boxe sau casti. Aplicatia preinstalata Office Suite Viewer ajuta la deschiderea de fisiere Word, Excel, Power Point si Zip.

In plus, gadgetul are un ecran capacitiv multitouch de 9,7 inci si o camera foto de 8MP, cu autofocus si flash led. Camera iti ofera posibilitatea de a surprinde fotografii de mari dimensiuni, pentru care ai la dispozitie un numar mare de efecte si setari.

Mai mult, cu ajutorul GPS-ului incorporat, imaginea pe care le-o transmiti prietenilor poate contine si locul unde a fost surpinsa.

Smartphone-ul P6 Stony

Odata cu lansarea acestei tablete, Allview iti propune si smartphone-ul P6 Stony, ce functioneaza cu sistem de operare Android Ice Cream Sandwich si are un procesor Cortex A9 dual core.

Telefonul are un ecran generos, cu o rezolutie de 128x720 de pixeli, cu memorie flash de 4GB si camera foto cu senzor de 8 megapixeli. Telefonul are o grosime de 8,6 mm si o greutate de 131 de grame.

Smartphone-ul este protejat de aplicatia preinstalata Bitdefender Mobile Security.

P6 Stony se poate conecta, intr-o zona de pana la 10 metri, la un alt dispozitiv cu WiFi Direct pentru a realiza transferuri directe de date, la viteze mari, intre ele.

Produsele pot fi achizitionate chiar de pe site-ul producatorului. Smartphone-ul costa 1.499 de lei, iar tableta are un pret de 949 de lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#smartphone Allview, #tableta Allview, #tableta Allview Android 4 1 , #Stiri Mobile