Orange Smartphone Tester: Clientii si bloggerii pot incerca cele mai noi gadgeturi

Miercuri, 28 Noiembrie 2012, ora 17:30
2827 citiri
Orange Smartphone Tester: Clientii si bloggerii pot incerca cele mai noi gadgeturi

Orange lanseaza miercuri programul Orange Smartphone Tester, prin care vor fi selectati atat clienti Orange, cat si bloggeri, pentru a testa, timp de o luna, smartphone-uri impreuna cu serviciile Orange.

Acestia vor putea relata experienta de utilizare pe pagina de review-uri a site-ului Orange Romania, precum si in cadrul retelelor sociale.

Trimestrial, Orange Romania va oferi in exclusivitate pentru testare cele mai noi si asteptate modele de smartphone-uri, de la diversi producatori, arata un comunicat al companiei.

Primul telefon testat este Windows Phone 8X by HTC, cu noul sistem de operare Windows Phone 8.

"Suntem primul operator din Romania care ofera acest serviciu pentru ca dorim sa aducem mai aproape de clientii nostri cele mai noi telefoane si ultimele tehnologii aparute. Clientul va avea la dispozitie o perioada de timp destul de lunga in care isi poate face o parere despre telefon, se poate familiariza cu cele mai avansatetehnologii si poate povesti experienta sa si altora", a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer Business to Consumer in cadrul Orange Romania.

#Orange Smartphone Tester Romania, #teste smartphone clienti Orange, #bloggeri Smartphone Tester Orange, #exclusivitate Orange testare smartphone , #Stiri Mobile