Orange Romania si-a relansat site-ul

Joi, 07 Iunie 2012, ora 19:02
2021 citiri
Orange Romania si-a relansat site-ul

Orange anunta astazi inaugurarea noii pagini de start orange.ro, reinnoita cu un design simplu, care va permite utilizatorilor sa gaseasca mai rapid informatiile de care au nevoie.

Impartita in sectiuni clare si bine delimitate, pagina de start dispune de o noua sectiune de "bun venit" care asigura acces direct la ofertele Orange, precum si la cele mai utilizate informatii din aplicatia "Contul meu" - detalii despre abonament, factura, consum, puncte Thank You pentru abonati sau Credit Info, Phone Credit si reincarcare pentru clientii PrePay.

Aceste informatii sunt disponibile imediat dupa logarea in aplicatie, alaturi de ofertele personalizate din magazinul online.

De asemenea, noua pagina de start permite utilizatorilor sa afle intr-un mod simplu cele mai recente informatii de interes din diferite domenii: stiri, sport, gadgets sau muzica. Sectiunile alese sunt printre cele mai accesate sectiuni din Portalul Orange pe mobil, m.orange.ro, iar noul format ofera si posibilitatea de a trimite pe telefonul mobil un link catre sectiunea dorita.

Tot ca parte a noii pagini de start a site-ului, Orange a implementat inca de la sfarsitul anului trecut un meniu expandabil ce imbunatateste accesul in principalele pagini ale site-ului, iar zonele de noutati si oferte Orange au fost reinnoite.

"Noul homepage reprezinta un pas important in strategia Orange de a oferi aceleasi servicii, indiferent de dispozitivul utilizat - computer sau telefon mobil. Am tinut cont de nevoile clientilor nostri pentru a ne asigura ca noua versiune le va oferi acces mai usor la lucrurile care sunt de interes pentru ei. Ii invitam sa se logheze in contul lor Orange sau sa citeasca stirile zilei pentru a testa noul format, mai intuitiv si mai usor de utilizat decat era inainte." a declarat Oana Comanescu, portal manager.

Orange Romania a avut in primul trimestru venituri de 220 milioane euro, fata de 222 milioane de euro in primele trei luni ale anului trecut.

Baza de clienti a Orange Romania s-a redus cu 187.000 de utilizatori, pana la la 10,087 milioane, potrivit datelor anuntate de companie.

La sfarsitul primului trimestru al anului trecut, baza de clienti a Orange Romania se situa la 10,274 milioane, iar la sfarsitul anului trecut la 10,262 milioane.

#Orange site, #Orange homepage, #Orange relansare site , #Stiri Mobile