Nokia are in lucru o tableta: Ce sanse sunt sa fie cu Windows 8?

Marti, 28 Februarie 2012, ora 13:14
1873 citiri
Nokia are in lucru o tableta: Ce sanse sunt sa fie cu Windows 8?

Directorul executiv al Nokia, Stephen Ellop, n-a fost prea transant cu privire la zvonul ca Nokia lucreaza la o tableta cu Windows 8, dar a confirmat ca o tableta este in lucru.

Elop a acordat publicatiei New York Times un interviu in cadrul Mobile World Congreess, din Barcelona, in care a spus ca Nokia este multumita de colaborarea cu Microsoft in ceea ce priveste Windows 7, sistem folosit pe smartphone-urile Nokia Lumia.

Oficialul a spus ca posibilitatea ca tabletele Nokia sa fie cu Windows 8 este un scenariu atractiv.

"Privim cu mare atentie la ceea ce vrea sa faca Microsoft cu Windows 8", a declarat Elop.

"Suntem foarte, foarte multumiti de experienta consistenta pe care o au utilizatorii in ceea ce priveste telefoanele cu Windows", a spus Elop. El a mentionat inclusiv tabletele care functioneaza cu Windows.

"Daca exista o oportunitate aici, o analizam cu cea mai mare atentie", a spus Elop, referindu-se la faptul ca Nokia ar putea produce si tablete cu Windows.

Paul Amsellem, directorul general al Nokia Franta, a declarat ziarului parizian Les Echos, in luna noiembrie, ca Nokia se pregateste de lansarea unei tablete cu Windows 8.

"In iunie 2012, vom avea o tableta care functioneaza cu Windows 8", a spus Amsellem pentru Les Echos.

Windows 8, insa, va fi lansat cel mai devreme in aceasta toamna, deci ideea ca o tableta cu Windows 8 marca Nokia va fi lansata in aceasta vara nu mai sta in picioare.

#tableta Nokia cu Windows, #tablete windows, #Nokia tableta Microsoft , #Stiri Mobile