Marea Britanie, patria contactless. Peste 80% din utilizatori incurajati spre astfel de plati

Luni, 10 Februarie 2014, ora 09:17
1278 citiri
Marea Britanie, patria contactless. Peste 80% din utilizatori incurajati spre astfel de plati

Peste 80 la suta din utiliztorii britanici vor beneficia de cea mai noua tehnologie de plati mobile, platile contactless, au anuntat reprezentanti ai MasterCard.

Grupul Weve, un joint-venture al celor mai mari trei operatori de telefonie mobila din Marea Britanie, si MasterCard, au semnat un acord, pentru accelerarea ritmului de dezvoltare a platilor contactless pe dispozitive mobile in Marea Britanie.

Conform acordului, MasterCard va continua sa ofere tehnologia necesara si servicii integrate bancilor si institutiilor financiare care doresc sa valorifice avantajul competitiv al platformei de plati Weve.

"Cresterea cu 220 % a tranzactiilor conctacless in Europa arata necesitatea inovatiilor in plati mobile - de la initiativele bazate pe localizare, pana la activari la punctele de vanzare. Parteneriatul va juca un rol important in asigurarea succesului initiativei Weve pentru plati cu ajutorul telefonului mobil, datorita asocierii de lunga durata dintre MasterCard si institutiile financiare, in peste 210 tari", precizeaza semnatarii acordului.

Compania Weve foloseste aceste servicii si baza comuna de clienti ai actionarilor sai, reusind sa dezvolte servicii de marketing alaturi de un serviciu de plati si loialitate care va fi disponibil companiilor din Marea Britanie, integrate din punct de vedere tehnic intr-un singur punct. Toate acestea sunt corelate cu unele dintre cele mai bune servicii de analize de date din UK.

Compania Weve grupeaza operatorii de retele mobile Vodafone, O2 si EE.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#mastercard plati, #weve mastercard, #plati mobile , #Stiri Mobile