Lenovo se pregateste de lansarea unei tablete cu Windows 8

Vineri, 16 Martie 2012, ora 18:31
3109 citiri
Lenovo se pregateste de lansarea unei tablete cu Windows 8

Lenovo va lansa o tableta cu Windows 8, care va fi gata in ziua lansarii noului sistem de operare al Microsoft, potrivit unui reportaj The Verge.

Vestea nu este tocmai surprinzatoare, avand in vedere faptul ca Lenovo a aratat un interes mare fata de Windows 8. La cel mai mare targ de electronice din lume, Consumer Electronics Show, care a avut loc in luna ianuarie, Lenovo a aratat lumii IdeaPad Yoga, un hibrid intre laptop si tableta, care functiona in versiune demo cu sistemul de operare Windows 8.

Lenovo nu-i singura companie care se pregateste de o lansare surpriza in ziua in care Windows 8 va fi oficial pe piata. Dell a indicat o lansare a unei tablete de business. Alti producatori care colaboreaza cu Microsoft sunt Nokia, HP si Asus.

Marko Ahtisaari, seful diviziei de design al Nokia, a admis intr-un interviu ca isi petrece o treime din timpul sau cu dezvoltarea Windows 8.

Windows 8 este poate cel mai asteptat sistem de operare al Microsoft si va fi lansat in cel de-al treilea trimestru din 2012.

Mai jos, un film depsre Lenovo IdeaPad Yoga:

#Lenovo lansare tableta, #Lenovo tableta Windows 8 , #Stiri Mobile