Iti schimbi telefonul? Alege si cele mai populare aplicatii de business

Sambata, 28 Ianuarie 2012, ora 00:00
3478 citiri
Iti schimbi telefonul? Alege si cele mai populare aplicatii de business

De fiecare data cand schimbi telefonul trebuie sa te hotarasti daca software-ul pe care l-ai instalat pe vechiul telefon este dispensabil sau iti trebuie si pe noul dispozitiv. Daca schimbi un telefon cu un altul care functioneaza cu acelasi sistem de operare, nu-i nicio problema. Daca, insa, faci trecerea de la un BlackBerry, sa zicem, la un telefon cu Android, atunci va trebui sa gasesti aplicatii alternative.

Android Market are atat de multe aplicatii, incat e imposibil sa nu gasesti alternative la aplicatiile pe care erai obisnuit sa le folosesti.

Iata care sunt sugestiile Business24 pentru aplicatii Android compatibile cu profilul unui om de afaceri.

Android Agenda Widget

Android Agenda Widget este o aplicatie care afiseaza evenimentele si sarcinile programate de utilizator chiar pe ecranul de intampinare al telefonului. Functioneaza inclusiv cu Android Icecream Sandwich.

Aplicatia este configurabila si permite afisare din calendare din Google, incluzand Activesync, Motorola Droid corporate calendar sau Touchdown exchange.

Go Weather

Nu toata lumea are smartphone-uri HTC, care afiseaza prin widget-urile sale inclusiv vremea.Pentru ceilalti exista Go Weather. Ca si widget-ul HTC, aceasta aplicatie afiseaza nu numai ora curenta si conditiile de vreme, pe ecranul telefonului mobil, dar poate oferi informatii despre o prognoza meteo extinsa.

Launcher pro

Launcher pro este o aplicatie gratuita prin intermediul careia poti lansa aplicatii ale telefonului mobil. Aplicatia foloseste mai putina memorie decat cea cu care este dotata standard telefonul cu Android. Aplicatia Launcher Pro a fost instalata de peste cinci milioane de ori de catre utilizatorii Android.

Google Voice

Orice telefon cu Android poate sa beneficieze de Google Voice. Aplicatia, foarte tine integrata cu sistemul de operare, ii ofera utilizatorului posibilitatea de a trimite mesaje text nelimitate, prin intermediul conexiunii la operatorul mobil. Indiferent de operatorul de telefonie mobil si planul de tarifare, Google Voice te lasa sa ai convorbiri audio cu alti utilizatori care au cont Google.

Google Maps cu Navigare

Cu toate ca Google Maps este o aplicatie standard de la Google, nu toate telefoanele mobile o au instalata. Poate fi cazul in care operatorul de telefonie mobila are o aplicatie branduita de navigare. Instalarea Google Maps este gratuita si este una dintre cele mai bune aplicatii GPS care exista pe piata. Ofera inclusiv informatii despre traseele optime pe care le poti parcurge de la punctul A la punctul B.

Care este aplicatia ta de Android favorita? Ce aplicatii le recomanzi oamenilor de afaceri sa foloseasca pe telefonul mobil?

#android market aplicatii romania, #android aplicatii oameni afaceri, #cele mai bune aplicatii android , #Stiri Mobile