iScuza: Apple invata sa isi recunoasca greselile

Duminica, 04 Noiembrie 2012, ora 17:25
1528 citiri
iScuza: Apple invata sa isi recunoasca greselile

Apple si-a reformulat comunicatul prin care isi cere scuze fata de Samsung si l-a postat din nou pe site-ul sau dupa ce Curtea de Apel a Marii Britanii a considerat ca acesta a fost initial "fals" si "incorect".

Noul comunicat vine in urma a saptamani de lupte juridice, dupa pierderea procesului intentat de Apple in Marea Britanie, prin care americanii acuzau Samsung ca ar fi incalcat un patent privind design-ul iPad, scrie cNet,.

Pe 18 octombrie, Inalta Curte a Marii Britanii a decis ca Apple trebuie sa publice pe site-ul sau din Marea Britanie, dar si in mai multe publicatii tiparite din aceasta tara, o declaratie prin care recunoaste ca Samsung nu a incalcat patentele Apple, iar astfel nu a incalcat legea din Regatul Unit. Aceasta declaratie trebuia sa se regaseasca pe site-ul companiei din Cupertino timp de o luna.

Ulterior, Samsung a depus o plangere prin care a aratat ca declaratia publicata de Apple este "inexacta", iar joi Curtea a obligat-o pe aceasta sa schimbe comunicatul prin care "cosmetiza scuzele" adaugand amanunte suplimentare, care nu fusesera anterior aprobate de curte.

Pe site-ul Apple din Marea Britanie se poate citi acum un anunt prin care firma americana recunoaste ca declaratia anterioara nu era conforma cu hotararea Curtii.

#scuze Apple, #proces Apple Marea Britanie, #procese Apple Samsung , #Stiri Mobile