HTC One si Samsung Galaxy S4 pot fi comandate din 8 aprilie si in Romania

Luni, 08 Aprilie 2013, ora 16:24
2544 citiri
HTC One si Samsung Galaxy S4 pot fi comandate din 8 aprilie si in Romania

Incepand din 8 aprilie, Orange aduce cele mai noi smartphone-uri star compatibile 4G, HTC One si Samsung GALAXY S4, pentru precomanda in magazinul online.

Clientii care aleg sa le achizitioneze online in perioada precomenzilor vor primi cadou o baterie externa, in limita stocului disponibil, urmand ca la finalul lunii aprilie 2013 telefoanele sa fie prezente si in magazinele Orange din tara.

HTC One poate fi achizitionat la pretul recomandat de 269 euro (TVA inclus) impreuna cu abonamentul Pantera 39. Smartphone-ul HTC One bazat pe sistemul de operare Android Jelly Bean customizat cu HTC Sense 5 este dotat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 600 Quad-Core de 1,7 GHz si are o memorie interna de 32 GB.

Cu o carcasa eleganta din aluminiu ce integreaza doua difuzoare stereo frontale si amplificatoare Beats Audio, un ecran de 4,7 inchi cu rezolutie Full HD si o camera UltraPixel ce capteaza cu 300% mai multa lumina, HTC One ofera o experienta superioara de utilizare celor care vor sa isi revada amintirile din vacante.

Tot din 8 aprilie, este disponibil si Samsung GALAXY S4, care poate fi achizitionat la pretul recomandat de 299 euro (TVA inclus) alaturi de un abonament Pantera 39.

Telefonul are la baza un sistem de operare Android Jelly Bean cu procesor Qualcomm Snapdragon 600 Quad-Core de 1,9 GHz. Camera principala de 13 MP si cea frontala de 2 MP pot fi folosite in acelasi timp pentru crearea unui film video.

Cele doua telefoane sunt compatibile cu tehnologiile HD Voice si NFC, permit acces Wi-Fi si orientare prin GPS. Daca le achizitioneaza impreuna cu abonamentele Pantera 39 si Pantera 49, clientii vor beneficia de trafic nelimitat pe mobil la viteze 4G/H+, in zonele de acoperire.

#HTC One vanzare Romania, #Samsung Galaxy S4 vanzare Romania, #preturi HTC One, #preturi Samsung Galaxy S4 , #Stiri Mobile