HTC a intrat intr-o zodie neagra - cat de aproape este de soarta RIM?

Sambata, 25 Mai 2013, ora 15:29
1443 citiri
HTC a intrat intr-o zodie neagra - cat de aproape este de soarta RIM?

Problemele HTC afecteaza compania din Taiwan de mai multi ani, insa 2013 pare a fi un moment de rascruce pentru companie. Laudele primite de noul HTC One nu pot ascunde situatia tot mai grava a companiei. Devine HTC noul Research in Motion, actualul BlackBerry?

Rezultatele financiare din primele patru luni ale anului au fost dezastruoase: veniturile au scazut cu mai mult de 33% fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar profiturile au scazut cu 99%. Cel mai mare dusman al HTC pare a fi ascensiunea Samsung.

Concurenta tot mai mare pe piata smartphone-urilor de top este o problema pentru HTC, dar compania are mai multe probleme care nu pot fi trecute cu vederea.

Lipsa de interes pentru HTC First

Dupa numeroase speculatii cu privire la intentia operatorului telecom american AT&T de a renunta la HTC First, "telefonul Facebook" intampina dificultati si in Europa.

Reprezentantii Facebook au renuntat la lansarea planificata in Marea Britanie. Motivul pare a fi dorinta de a perfectiona interfata Facebook Home pentru a inregistra un succes mai mare pe plan international.

Citeste mai multe despre HTC a intrat intr-o zodie neagra - cat de aproape este de soarta RIM? pe Hit.ro.

#HTC probleme, #cota piata HTC , #Stiri Mobile