Cele mai bune tablete din lume, pe care le poti transforma in calculatoare

Vineri, 29 August 2014, ora 13:15
1165 citiri
Cele mai bune tablete din lume, pe care le poti transforma in calculatoare
Foto: PC World

Windows 8 si Microsoft au incurajat producatorii de dispozitive sa regandeasca modul in care trebuie sa arate calculatorul. Astfel, tabletele cu ecrane mari s-au transformat in PC-uri de tip all-in-one.

Unele dintre aceste tablete sunt niste adevarate revelatii, precum modelele Toshiba Portege Z10t sau Microsoft Surface Pro 3, potrivit PC World.

Toshiba Portege Z10t

Cand Toshiba Portege Z10t a fost lansata in aprilie, expertii revistei PC World au apreciat ca este cea mai buna tableta-laptop hibrid detasabila. Ea are un ecran de 11,6 inchi cu o rezolutie de 1920 x 1080 de pixeli si cantareste doar 1,45 kg.

Are un procesor Intel Core i7-4610 Y, 8 GB RAM si ruleaza sistemul de operare Windows 8.1 Pro. Pretul sau porneste de la 1.500 de dolari.

Surface Pro 3

Din punct de vedere tehnic Surface Pro 3 este o tableta, dar multi dintre utilizatori o folosesc ca si un laptop, aceasta fiind si intentia Microsoft.

Tableta are un ecran Clear Type Full HD de 12 inchi si un ...citeste mai departe despre "Cele mai bune tablete din lume, pe care le poti transforma in calculatoare (Video)" pe Ziare.com

#cele mai bune tablete, #tablete all in one, #tableta laptop Toshiba, #tableta Microsoft Surface Pro , #Stiri Mobile