Augment - o excelenta aplicatie 3D pentru cumparaturi online

Marti, 12 Martie 2013, ora 12:58
1546 citiri
Augment - o excelenta aplicatie 3D pentru cumparaturi online

Augment este o aplicatie gratuita de realitatea augmentata (sau imbunatatita, daca va convine mai mult termenul) care promite sa schimbe modul in care se fac cumparaturile online.

Dezvoltata de Jean-Francois Chianetta, Augment ofera posibilitatea utilizatorilor de device-uri cu iOS (iPad, IPhone, iPod touch cu camera foto) si celor de Android, sa previzualizeze un obiect de mobilier, de exemplu, inainte sa-l cumpere, chiar din confortul locuintei.

Marele avantaj al aplicatiei este ca modele 3D (deocamdata cateva pentru ca aplicatia este in dezvoltare) pot fi manipulate in orice mod pe ecranul unei tablete, sa spunem - pot fi micsorate, rotite si fixate in locul care va intereseaza. Si, cum cu ajutorul senzorului foto al device-ului vizualizati si camera in care ar trebui sa asezati obiectul de mobilier, aveti ocazia sa vedeti, aproape la propriu, cat de bine arata o canapea, de exemplu, pozitionata intr-un anumit loc in camera in care va aflati, sau cum se incadreaza un mobilier de bucatarie intr-un anumit spatiu.

Citeste mai multe despre Augment - o excelenta aplicatie de realitate augmentata pentru cumparaturi online pe Hit.ro.

#aplicatie cumparaturi online, #aplicatie realitate augmentata, #augment app store, #augment google play , #Stiri Mobile