Apple acuza Samsung de incalcarea patentelor si la Samsung Galaxy Note 2

Duminica, 25 Noiembrie 2012, ora 14:44
2268 citiri
Apple acuza Samsung de incalcarea patentelor si la Samsung Galaxy Note 2

Apple doreste ca inca sase produse Samsung, inclusiv Galaxy Note 2, sa fie adaugate pe lista produselor in cazul carora compania sud-coreeana ar fi incalcat patentele americanilor.

Compania din Cupertino considera ca produsele Samsung care functioneaza cu ajutorul sistemului de operare Android Jelly Bean, precum si alte produse care functioneaza pe baza sistemului Ice Cream Sandwich, trebuie sa fie incluse in procesul care se deruleaza la Curtea Federala din San Jose, transmite Bloomberg.

Astfel, Apple a depus in acest sens o cerere pentru a include in procesul de incalcare al patentelor si modelul Galaxy S III pe baza sistemul de operare Jelly Bean, Galaxy Tab 8.9, Galaxy Tab 2 10.1, Rugby Pro si Galaxy S III mini.

Aceasta solicitare a fost facuta in cadrul celui de-al doilea proces de incalcare al patentelor dintre Samsung si Apple, in care sud-coreenii au atacat produsele iPhone, iPad si iPod Touch, iar Apple acuza Samsung de incalcarea patentelor in cazul a peste 20 de produse.

In primul proces care a inceput sa fie judecat in iulie 2012, firma sud-coreeana a fost gasita vinovata de incalcarea a sase din cele sapte patente mentionate de Apple, si aa trebuit sa plateasca americanilor daune de 1,05 miliarde de dolari.

#proces samsung apple, #patente Samsung Apple, #daune Samsung Apple, #patent Samsung Galaxy Note 2 , #Stiri Mobile