Aplicatie Auto.ro: Afla unde sunt parcarile publice pe telefonul mobil

Luni, 10 Septembrie 2012, ora 14:38
1924 citiri
Aplicatie Auto.ro: Afla unde sunt parcarile publice pe telefonul mobil

Auto.ro a extins sectiunea Parcari din cadrul aplicatiei de mobil, oferind localizarea pe harta a celor mai apropiate parcari de locul in care se afla utilizatorul.

Daca pana in prezent soferii doreau in cea mai mare parte sa localizeze benzinarii, spalatorii, taxi-uri, vulcanizari si service-uri prin intermediul telefonului mobil, odata cu extinderea sectiunii Parcari realizat cu sprijinul oferit de catre autoritatile locale, acestia vor putea localiza toate parcarile existente in Romania, conform aplicatiei Auto.ro.

"Aplicatia vine in sprijinul soferilor bucuresteni aflati in traficul aglomerat si presati de timp care trebuie sa gaseasca in cateva secunde, un loc de parcare sigur. Cu doar un click pe telefonul mobil soferii pot afla care este cel mai apropiat loc de parcare, fara bataie de cap", a declarat Alina Roman, director general administratia strazilor Bucuresti.

Capitala are in acest moment aproape 8.000 de locuri de parcare, urmand ca pana la sfarsitul acestui an, Primaria Municipiului Bucuresti sa mai inaugureze alte 1.600 de locuri in Capitala.

Tehnologia aplicatiei de mobil faciliteaza accesul soferilor la o gama vasta de servicii auto de care ar putea avea nevoie oriunde in tara. Principalele servicii auto accesate de peste 110.000 de posesori de telefoane mobile sunt: benzinarii, vulcanizari, spalatorii, service-uri, taxi-uri, asistenta rutiera, promotii la serviciile auto oferite si parcari.

Aplicatia pentru telefonul mobil Auto.ro este disponibila atat pentru terminale care functioneaza cu iOS, cat si pentru device-urile cu Android.

La patru luni de la lansare, aplicatia dezvoltata de Auto.ro se afla in preferintele romanilor privind aplicatiile gratuite atat pentru iOS, inregistrand in Apple Store peste 55.000 download-uri si 540 review-uri, cat si pentru versiunea Android unde s-au inregistrat in Google Play peste 60.000 download-uri si 250 review-uri pozitive.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#aplicatie mobil parcari publice Bucuresti, #aplicatie Auto ro parcari publice , #Stiri Mobile