Un nou smartphone dual SIM: Allview Viper i

Marti, 06 Mai 2014, ora 12:47
1546 citiri
Un nou smartphone dual SIM: Allview Viper i

Allview a lansat smartphone-ul dual SIM Viper i, care are display IPS OGS de 4,7 inch, procesor Quad Core de 1,3 Ghz si doua camere foto de 8, respectiv 2 MP.

Pe langa acestea, noul model are conectivitate 3G pe ambele SIM-uri si GPS cu suport Sygic.

Viper i este disponibil in culorile roz, galben si albastru. Capacul device-ului inglobeaza si frame-ul lateral. Smartphone-ul are o grosime de numai 8,11 mm si o greutate de 143 de grame.

Caracteristici tehnice

Procesorul Quad Core de 1,3 GHz, sustinut de memoria RAM de 1GB si de solutia grafica Mali 400 ofera utilizatorilor o experienta optima de browsing si multi tasking.

Touchscreen-ul este realizat prin tehnologia OGS (One Glass Solution), iar ecranul este protejat de Dragontrail X Glass, material ce ofera o rezistenta foarte mare la zgarieturi. Sasiul intern este construit din magneziu, un material ce ofera o rezistenta mecanica si o rigiditate mai mare, pastrand in acelasi timp greutatea scazuta.

Camera principala Omnivision model OV8830 de 8 MP cu Autofocus si tehnologie BSI 2, ofera o serie de functii precum inregistrare video Full HD, fotografiere HDR, Eraser si Gesture Shot. In partea frontala a device-ului se afla o a doua camera foto, de 2 MP, care faciliteaza realizarea de autoportrete si convorbirile video.

Sitemul DTS integrat si amplificatorul audio Yamaha garanteaza o inalta fidelitate sonora.

Viper i este compatibil cu tehnologia Miracast care permite transferul imaginii si al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireless display Smart2View.

Noul device Allview este disponibil la pretul de 799 lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#allview viper, #pret viper, #terminal allview , #Smartphone