Un nou smartphone antisoc se lanseaza in Romania. Vezi aici pretul

Marti, 11 Februarie 2014, ora 16:21
5358 citiri
Un nou smartphone antisoc se lanseaza in Romania. Vezi aici pretul

SmartID Romania, companie specializata in solutii pentru mobilitate enterprise, lanseaza Toughshield R500+, un smartphone robust, dezvoltat pe sistem Android, care include o combinatie de functionalitati de tip consumer si tehnologii de ultima generatie in mobilitatea enterprise.

"Construit conform standardelor de robustete IP67, Toughshield R500+ rezista la caderi repetate de la 1,2 m pe beton, apa (pana la 1 m), praf, socuri si vibratii, si conditii extreme: temperatura intre - 25 grade C la + 85 grade C, presiune scazuta. (...) Toughshield R500+ este dezvoltat special pentru a simplifica activitatea managerilor din departamentele IT", a daclarat Romeo Iacob, Director General, Smart ID Dynamics.

Modelul cantareste 191,2 grame, are processor de 1.2 GHz, memorie interna de 4GB ROM, microSD de pana la 32GB, un ecran multi-touch Gorilla Glass 3,77" WVGA si o baterie care rezista pana la 20h in conditii intensive (pana la 400 h in standby).

Toughshield R500+ are mai multe functii incluse

Printre functiile incluse se numara Push-to-Talk, NFC (Near Field Communication), scanarea de coduri de bare 1D, 2D, senzori de proximitate si de lumina si buton de panica.

Cu o multitudine de fuctionalitati, Toughshield devine accesibil companiilor cu angajati mobili in teren, in special in servicii de urgenta, securitate, agenti vanzari, supraveghere medicala la domiciliu, inspectii in teren, mentenanta si service, silvicultura si exploatari forestiere.

Echipamentul este folosit pentru aplicatii de colectare date din teren, preluare comenzi, facturare in teren (conectat prin Bluetooth la o imprimanta mobila), pontaj, managementul si identificarea activelor fixe, controlul stocurilor, planificarea activitatilor, monitorizare GPS a angajatilor mobili, siguranta angajatilor (buton panica disponibil pentru operatorii mobili aflati pe teren), plati mobile, loialitate clienti, controlul accesului, colectare date si schimb de date in servicii medicale.

Toughshield R500+ are Dual Sim incorporat, ceea ce permite utilizatorilor acces, prin intermediul unui singur echipament, atat la telefonul de seviciu cat si la cel personal.

Toughshield R500+ este disponibil incepand cu luna februarie, pretul, valabila pana pe 25 februarie, fiind de 2.265,68 lei.

#terminale mobile, #smartid produs, #toughshield mobil , #Smartphone