Telefonul tau face poze bune?

Miercuri, 12 Mai 2021, ora 15:48
743 citiri
Telefonul tau face poze bune?
smartphone rate FOTO: CardAvantaj.ro

Petrecem foarte mult timp in mediul online. Pe langa muzica pe care o ascultam si filmele la care ne uitam, e clar ca platformele de social media fac parte din viata noastra, fie ca vrem, fie ca nu. Am inceput cu totii cu un mic cont de Facebook si am ajuns ca acum sa fim prezenti pe mai multe platforme decat ne asteptam. Consumam continut, dar ne dorim sa postam si noi la randul nostru. Daca te-a prins primavara incercand sa faci poze la copacii infloriti, doar ca apoi sa nu postezi nimic, nemultumit de calitatea fotografiei, poate e cazul sa iti cumperi un telefon nou. Azi ne uitam la cateva modele noi, care au camere de ultima generatie. Si nu trebuie sa iti faci griji cand vine vorba de costuri, intrucat tu poti cumpara relaxat telefoane in rate.

Google Pixel 5

Pentru cei care doresc sa faca poze de la mare distanta, acesta nu prea este telefonul potrivit, intrucat nu este dotat cu o camera telephoto. Dar daca doresti fotografii super detaliate care se comporta bine in conditii de lumina scazuta, Google Pixel 5 este o alegere destul de buna. Pe spate are doua camere, dintre care una din ele estre ultra-wide, avand 16 megapixeli.

iPhone 12 Pro Max

Avand una dintre cele mai bune camere de telefon din lume, iPhone 12 Pro Max este incredibil de bun si cand vine vorba de modul de noapte, intrucat acesta contine si un scaner LiDAR. Pentru a fi sigur ca ai capturat fotografia ideala, foloseste modul HDR3, care imbina intr-o singura poza un mix de expuneri multiple ale aceluiasi cadru. Acesta are pe spate trei camere, dintre care una este ultra-wide si alta este telephoto, cu 12 megapixeli.

Samsung Galaxy S21 Ultra

Acest telefon este foarte bun pentru urmarirea continutului online, dar si pentru crearea acestuia. Clipurile tale vor putea fi chiar si la o rezolutie de 8K! Cu un S Pen care se vinde separat si care e compatibil cu acest telefon, vei putea modifica cu grija detaliile pozelor tale. Dintre cele patru camere pe care le are pe spate, una din ele are chiar 108 megapixeli!

Pe piata gasesti mult mai multe telefoane: mai mici sau mai mari, mai ieftine sau mai scumpe. Nu te gandi prea mult la pret, pentru ca acest dispozitiv va fi langa tine zi de zi si e important sa-ti placa si sa fie performant. Cumpara-l pe cel preferat, folosind un card bun precum CardAvantaj!

#telefon, #telefon in rate, #cumparare telefon , #Smartphone