Telefonul Lenovo care ar putea depasi Samsung Galaxy S4 va fi lansat pe 6 mai

Miercuri, 24 Aprilie 2013, ora 13:27
2385 citiri
Telefonul Lenovo care ar putea depasi Samsung Galaxy S4 va fi lansat pe 6 mai
Lenovo Ideaphone K900 este un smartphone cu Android şi procesor Intel. Sursa foto: Phandroid

Samsung Galaxy S4 a pierdut deja pozitia de lider in clasamentul performantelor in fata Lenovo Ideaphone K900, intr-un test preliminar, iar pe 6 mai se va vedea daca telefonul chinezilor este atat de bun pe cat a aratat-o pana acum.

Samsung Galaxy S4 este considerat, in acest moment, cel mai bun smartphone cu Android. Are procesor mai rapid decat oricare altul, dar a pierdut intr-un test de benchmarking in fata telefonului Lenovo Ideaphone K900, desi acesta are procesor dual-core, si nu quad-core. Cum este posibil? Lenovo a dotat acest terminal cu un procesor Intel de generatie noua cu arhitectura diferita de cea folosita de procesorul Qualcomm din Samsung Galaxy S4.

Lenovo K900 va fi lansat pe 6 mai in China, iar in lunile urmatoare in alte cateva piete alese de producator. Acesta vine cu un procesor Intel Clover Trail tactat la 2GHz, are o memorie RAM de 2GB si un ecran full HD. Pana aici, in linii mari, este similar celorlalte telefoane de varf cu Android. Totusi, performanta pe care o aduce hardware-ul sau pare sa fie mai ridicata decat a telefoanelor care folosesc procesoare ARM.

Citeste mai multe despre Telefonul Lenovo care ar putea depasi Samsung Galaxy S4 va fi lansat pe 6 mai pe Adevarul.ro

#telefon Lenovo Ideaphone K900, #lansare smartphone Lenovo, #concurenta Lenovo Samsung, #concurenta Samsung Galaxy S4 , #Smartphone