Telefoanele Huawei revin in forta cu noi modele! Descopera colectia 2017

Miercuri, 15 Februarie 2017, ora 12:45
2973 citiri
Telefoanele Huawei revin in forta cu noi modele! Descopera colectia 2017

Competitia acerba care are loc intre principalii jucatori de pe piata de telefoane mobile i-a determinat pe acestia sa isi propuna obiective indraznete pe termen mediu si lung.

In aceasta categorie se inscriu si chinezii de la Huawei, care, potrivit declaratiilor facute de catre Richard Yu, intr-un interviu acordat unui post local de televiziune, in luna noiembrie 2016. Si se pare ca targetul nu este atat de greu de realizat, avand in vedere numarul de smartphone-uri vandute in ultimii 2 ani.

Astfel, conform datelor oficiale, numai in anul 2015 s-au vandut nu mai putin de 100 de milioane de telefoane Huawei inteligente, concernul obtinand venituri record de 2,2 miliarde de dolari.

Cu toate acestea, in anul 2016, vanzarile au inregistrat o scadere cu 10%, ajungand, totusi, la fabuloasa suma de 2 miliarde de dolari.

Usorul regres al volumului de incasari s-a datorat, in principal, expansiunii continue a companiei.

Extinderea activitatii, a contribuit in mod natural, la cresterea costurilor de productie.

Asadar, pretul componentelor noilor tipuri de smartphone-uri, cat si mana de lucru, sunt tot mai scumpe, comparativ cu anii precendenti.

Insa, ambitia chinezilor nu se opreste aici. Pentru anul 2017, Huawei are in plan sa aiba vanzari record de telefoane inteligente si pe piata Statelor Unite, capitol, la care, pana acum, concernul a fost deficitar.

In situatia in care va reusi acest lucru, cresterea numarului de smartpohne-uri va fi de cateva zeci de milioane de unitati in urmatorii ani.

Ce isi propune Huawei in viitorul apropiat?

Pentru anul in curs, se estimeaza o cifra de afaceri rezultata din vanzarile de telefoane Huawei de aproximativ 4 milioarde de dolari. Un obiectiv realizabil, tinand cont de ambitiile si estimarile facute de conducere.

Actualmente, brandul de situeaza pe podiumul vanzarilor de telefoane inteligente, conform statisticilor din 2016.

In trimestrul al treilea, de exemplu, diferenta dintre Huawei si Apple a fost de 12 milioane de unitati.

In aceste conditii, targetul este usor de indeplinit, avand in vedere ca aceasta cifra reprezinta 1/4 din numarul total al vanzarilor inregistrate de americani si aproximativ 50% din ceea ce au vandut chinezii.

Pentru anul 2021, managerii chinezi au in vedere atingerea apogeului companiei, atunci cand se doreste ca telefoanele Huawei sa intreaca, ca numar de unitati, pe cele produse de Samsung sau Apple.

Oare planul ambitios al chinezilor va da roade? Raspunsul este, deocamdata, umbrit de o mare doza de incertitudine. Insa, din punctul de vedere al multor specialisti, celebrul brand detine toate armele necesare pentru a-si atinge scopul.

Noi modele de telefoane Huawei se lasa asteptate!

In ianuarie, pe piata au fost deja lansate noile modele de telefoane inteligente. Pentru cei mai putini cunoscatori, din noua serie de smartphone-uri, modelele Hunor 8 Lite sau P8 Lite (versiunea noua), au obtinut deja o popularitate apreciabila.

Pe langa acestea, pentru luna februarie, se preconizeaza aparitia noilor variante de telefoane Huawei P10 si P10 Plus vedetele mult asteptatei conferinte de la Barcelona.

In cazul telefonului Huawei P10, caracteristicile principale vizeaza, in primul rand, de ecranul dublu curbat, cu resolutie Quad, un chip Kirin 960 de ultima ora, 6 GB de RAM si o camera foto incorporata cu lentile Leica si doi senzori.

#huawei honor alb, #huawei p10, #smartphone Huawei , #Smartphone