Solutii eficiente de protectie smartphone - huse si accesorii Tabnet

Vineri, 30 Septembrie 2016, ora 10:49
1496 citiri
Solutii eficiente de protectie smartphone - huse si accesorii Tabnet

Cu cat sunt mai scumpe, cu atat au nevoie de mai multa protectie. Este vorba despre smartphone-uri, acele gadget-uri de care nu ne putem lipsi in zilele noastre. Cei care vor sa isi protejeze investitia facuta intr-un smartphone pot alege solutia potrivita accesand www.tabnet.ro.

De la prima aparitie a sa, telefonul mobil a facilitat considerabil comunicarea. Simplul fapt de a putea efectua apeluri a fost completat mai apoi de posibilitatea de a trimite mesaje text, de camera foto, de suport suplimentar pentru stocare in memoria telefonului, conectivitate internet, bluetooth, GPS si multe altele. Incorporarea atator tehnologii ultra-sensibile intr-un singur dispozitiv ce incape intr-un buzunar necesita insa si un plus de protectie.

Smartphone-urile din zilele noastre, desi indeplinesc numeroase functii, sunt si foarte sensibile la socuri, vibratii, praf, umiditate si alti factori externi. Prin urmare, se impune protejarea lor cu ajutorul huselor si foliilor de protectie. Piata accesoriilor smartphone s-a dezvoltat in paralel cu cea a gadget-urilor inteligente, oferta in materie de huse de protectie fiind foarte diversificata.

Desigur, calitatea huselor primeaza, motiv pentru care husele oferite de magazinul online www.tabnet.ro se deosebesc de cele ale concurentei.

Ce avantaje ofera husele smartphone de la www.tabnet.ro?

Protectia oferita reprezinta primul dintre aspectele catre care se orienteaza orice posesor de smartphone atunci cand cauta o husa. In alte vremuri, a scapa telefonul pe gresie nu era mare tragedie. In cel mai rau caz, impactul putea sa fisureze gresia si telefonul necesita reasamblarea componentelor. In prezent insa, o astfel de neatentie poate duce la defectarea iremediabila a unui smartphone.

Protectia se refera in principal la factorii externi, precum praf, umiditate sau socuri mecanice. Ferind telefonul de toate acestea, o husa ii conserva de asemenea si valoarea. Un smartphone mentinut in stare buna poate fi ulterior revandut cu un pret bun. Valorificand aceasta nevoie de protectie, Tabnet ofera tuturor huse de protectie smartphone de calitate, rezistente si accesibile din punct de vedere al preturilor.

Nivelul de protectie se extinde de asemenea la protejarea investitiei. Daca un smartphone de ultima generatie ajunge sa coste chiar cateva mii de lei, cu doar cateva zeci de lei ii poate fi asigurata protectia pentru o perioada indelungata.

Partea estetica nu este neglijata, intrucat husele de telefon trebuie sa completeze design-ul unui smartphone. Atat pentru cei care cauta sa pastreze cat mai mult aspectul initial al telefonului, cat si pentru cei care vor sa il modifice si sa il personalizeze complet, solutiile potrivite pot fi gasite in cadrul magazinului online www.tabnet.ro.

Diversitatea modelelor disponibile reuseste sa multumeasca orice exigente. Modelele disponibile in cadrul magazinului online mentionat se adapteaza cerintelor tuturor: exista huse tip flip, bumper, huse tip portofel sau simple carcase exterioare de protectie, din diverse materiale.

Ce tipuri de huse ofera tabnet.ro?

In alegerea unei huse primeaza nivelul de protectie pe care aceasta il poate oferi, iar cu privire la acest aspect este deosebit de important si materialul din care sunt confectionate husele.

Cele disponibile pe www.tabnet.ro se inscriu in urmatoarele categorii:

● Huse din plastic

Husele din plastic ocupa o buna parte din segmentul acestor accesorii de protectie pentru smartphone-uri. Denumirea generica de "plastic" poate fi impartita insa in alte doua subcategorii: poliuretan si policarbonat.

Husele din poliuretan prezinta numeroase avantaje, printre care se numara posibilitatea completa de personalizare. Materialul este foarte maleabil si usor de turnat in forme diverse, in modele si cu desene deosebite.

Husele din policarbonat sunt la randul lor usoare si protejeaza foarte bine smartphone-ul de umezeala. Rezistenta acestora la impact este de asemenea sporita, ducand la evitarea spargerii, fisurarii sau zgarierii telefonului.

Uzura intervine dupa un timp, motiv pentru care chiar si durabilele huse din plastic pot fi afectate. Materialul devine casant si se poate sparge usor dupa un timp, culorile pot fi afectate datorita expunerii la soare, intervine de asemenea si murdaria, insa astfel de elemente sunt nesemnificative prin comparatie cu nivelul de protectie pe care il ofera o husa din plastic.

● Huse din fibra de carbon

Fibra de carbon este un material foarte rezistent, care ofera protectie de top impotriva zgarieturilor si socurilor mecanice. Materialul este de asemenea foarte usor, husele din fibra de carbon fiind disponibile chiar in variante foarte subtiri.

Puternice si durabile, husele din acest material prezinta totusi un neajuns pentru cei care vor un plus de personalizare - modelele si culorile sunt in numar limitat.

● Huse din cauciuc sau silicon

Simple, practice si usoare, astfel de huse garanteaza o protectie suplimentara a smartphone-ului la socuri, cazaturi, zgarieturi sau impact cu diverse corpuri si suprafete. Textura moale si elastica absoarbe foarte bine orice impact.

Un alt avantaj al acestor materiale este si posibilitatea de personalizare. Husele din silicon si cauciuc sunt disponibile in diverse culori si modele, in asa fel incat orice proprietar de smartphone sa isi poata accesoriza telefonul dupa preferinte.

● Huse metalice

Metalul este utilizat tot mai mult in fabricarea noilor modele de smartphone-uri. Exista insa pe piata si huse realizate din metal, care ofera un plus la partea de protectie impotriva socurilor si impacturilor cu diverse corpuri si suprafete.

Neted sau mat la atingere, cu un aspect modern si elegant, metalul prezinta totusi aspecte privite ca neajunsuri atunci cand este folosit pentru husele smartphone. Proprietatea de a reflecta undele radio poate duce la slabirea semnalului telefonului, iar greutatea suplimentara poate fi de asemenea deranjanta pentru unii posesori de smartphone-uri.

● Huse din piele

Nimic nu se compara cu husele din piele la capitolul eleganta. O husa din piele este potrivita pentru oricine, in special insa pentru cei care vor sa aduca telefonului o nota clasica, un look aparte.

Dincolo de aspectul deosebit, husele din piele reusesc de asemenea sa protejeze foarte bine telefonul de zgarieturi, fisuri, socuri, particule de praf sau umezeala.

Oferta Tabnet in materie de huse smartphone

Pentru a multumi de fiecare data, magazinul online tabnet.ro ofera huse in modele diversificate, din materiale rezistente, care dau fiecarui telefon un aspect deosebit.

Gamele de smartphone-uri ce pot fi accesorizate cu ajutorul acestui magazin online se adreseaza atat celor ce indragesc marca Apple, cat si celor ce prefera smartphone-urile Samsung.

Doritorii pot gasi pe www.tabnet.ro cele mai atractive modele de huse pentru iPhone 6+ si 6s+, dar si pentru iPhone 6/6S sau iPhone 5/5s.

Cei care prefera marca Samsung vor gasi solutiile perfecte pentru smartphone-uri de ultima generatie, precum Samsung Galaxy S6 sau S6 Edge.

Modelele de smartphone-uri de ultima generatie pot fi destul de costisitoare. Pentru a le proteja, nu este insa nevoie de o investitie mult prea mare. Husele de protectie disponibile in cadrul magazinului online tabnet.ro au preturi accesibile pentru orice buzunare.

Accesorizeaza-ti chiar astazi smartphone-ul cu o husa eleganta, colorata, moderna sau clasica. Vei gasi in cadrul magazinului online o varietate de modele, materiale si culori, alaturi de preturi mai mult decat acceptabile - orice husa are pretul cuprins intre 30 si 70 lei.

Diversitatea modelelor, preturile accesibile si protectia superioara oferita oricarui smartphone recomanda magazinul online tabnet.ro oricarui posesor de telefon inteligent. Husa dorita poate fi comandata direct de pe site, si poate fi livrata in cel mai scurt timp, prin curier rapid sau posta.

In cazul neconcordantelor de orice tip, produsele pot fi returnate. Pentru mai multe detalii referitoare la cele mai moderne solutii de protectie pentru smartphone-uri, accesati www.tabnet.ro.

#huse protectie smartphone, #accesorii smarphone , #Smartphone