Smartphone de lux: Testeaza Signature Touch de la Vertu

Sambata, 07 Iunie 2014, ora 00:00
2242 citiri
Smartphone de lux: Testeaza Signature Touch de la Vertu

Vertu a anuntat lansarea celui mai avansat smartphone al sau, gadgetul realizat in intregime manual, ce poarta numele Vertu Signature Touch. Astfel, producatorii incearca sa te convinga sa renunti la iPhone pentru ceva putin mai elegant.

Telefonul inteligent dispune de un ecran full HD de 4.7 inci, camera Hasselblad, difuzoare Bang & Olufsen si carcasa din titan. Ecranul este acoperit cu un strat de cristal safir, iar intregul telefon este imbracat in piele de diferite culori si tipuri.

"Modelul Sognature Touch este gama noastra de varf, fiind realizat pentru clientii nostri din intreaga lume care au asteptari inalte cu privire la clasa si performantele telefonului lor inteligent", a declarat CEO-ul Vertu, Massimiliano Pogliani, citat de publicatia Luxuryes.

"Am ales intentionat sa excelam in zonele cele mai relevante pentru clientii nostri de baza, mai exact partea de imagine si cea audio", a continuat acesta.

In interior telefonul inteligent dispune de un procesor quad-core de 2.3GHz, avand cea mai recenta versiune de Android (4.4 KitKat), o camera de 13 MP, memorie interna de 64 de GB si o baterie de 2,275mAh ce poate fi incarcata wireless.

Desigur, facand parte dintre telefoanele Vertu, noul gadget dispune de o gama larga de servicii personalizate din pachetele Vertu Concierge, Life si Certainty.

Pretul noului telefon va fi de 6.750 de lire steline si il vei gasi in magazinele brandului incepand din aceasta luna.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Vertu Signature Touch, #smartphone Vertu, #cel mai scump Vertu , #Smartphone