Rovinieta va putea fi platita direct de pe mobil cu aplicatia Auto.ro

Marti, 14 Mai 2013, ora 16:00
1548 citiri
Rovinieta va putea fi platita direct de pe mobil cu aplicatia Auto.ro

Soferii romani au acum posibilitatea sa achite rovinieta direct din telefonul mobil si sa o primeasca prin sms si e-mail in doar cateva minute, fara alte taxe sau comisioane suplimentare, prin intermediul aplicatiei Auto.ro.

La un an de la lansare, Auto.ro a dezvoltat sectiunea gratuita "Rovinieta" in cadrul aplicatiei de mobil, aceasta fiind singura facilitate din Romania care permite plata rovinietei direct din telefon, prin intermediul cardului bancar, se precizeaza intr-un comunicat al companiei.

Utilizatorii pot sa achite contravaloarea rovinietei din telefonul mobil, facand economie de timp si evitand situatiile unor eventuale amenzi. Aplicatia, powered by Vodafone, este extrem de utila in situatia in care soferii se afla deja la drum si nu au rovinieta platita, achizitia acesteia fiind virtual instantanee; se primeste atat prin e-mail cat si prin sms in doar cateva minute.

"Pentru a creste nivelul de utilitate si confort oferit conducatorilor auto, dezvoltam in mod continuu noi facilitati de care acestia ar putea avea nevoie oricand, oriunde in Romania.

Implementarea platii rovinietei direct din telefon vine in completarea serviciului automat de notificare "Masina mea" privind termenele de expirare a asigurarilor, a rovinietei, data scadentei la rata masinii si a serviciilor conexe", a declarat Sergiu Gamureac, Director Executiv Auto.ro.

Prin intermediul aplicatiei Auto.ro, romanii pot calcula si valoarea timbrului de mediu. Aflati chiar la locul tranzactionarii autovehiculului, soferii pot calcula in timp real suma aferenta timbrului de mediu in cadrul aplicatiei de mobil pe baza unor criterii precum capacitatea cilindrica, emisia de dioxid de carbon, norma de poluare, tinand cont si de tipul motorizarii si vechime.

#plata rovinieta mobil, #aplicatie auto ro rovinieta, #aplicatii mobil auto , #Smartphone