(P) Cum iti alegi telefonul mobil

Vineri, 11 Martie 2016, ora 17:54
2270 citiri
(P) Cum iti alegi telefonul mobil

In sfarsit a trecut iarna si odata cu primavara au aparut si noile generatii de telefoane inteligente. Desigur, e vremea pentru un upgrade, dar daca vrei un telefon smart citeste in continuare pentru niste sfaturi cu adevarat inteligente despre cum sa cumperi. Nu de alta, dar nu faci asta in fiecare zi si daca tot te pregatesti de cumparaturi ar fi pacat sa ratezi cea mai buna afacere.

Ok, vad ca ti-am captat atentia, fiindca in continuare citesti articolul meu. Acum hai sa iti spun primul secret: nu te lua dupa reclame. Daca te pricepi la tehnologie e ok, daca nu, vei avea nevoie de un prieten care stie mai multe. Daca ar fi sa te iei dupa producatorii de telefoane, toate sunt extraordinare, dar nu-i asa.

Fa-ti o lista scurta cu maxim cinci modele in functie de specificatii precum camera, procesorul, ecranul etc. si lasa-ti o rubrica si pentru design. La o adica te vei uita la noul tau telefon in fiecare zi, trebuie sa iti placa cum arata.

Astfel vei putea sa te bucuri de o selectie cat mai apropiata de gusturile si nevoile tale. Si apropo, tine cont aici de ofertele si voucherele cu care vin telefoanele noi. Spre exemplu, cea mai recenta generatie de Samsung Galaxy vine cu un dispozitiv de realitate virtuala cadou. Asta da bonus!

Acum, al doilea truc - si aici devine putin mai complicat - este ca din lista de cinci sa-l alegi pe cel care ti se potriveste cel mai bine. Daca iti place sa joci jocuri pe telefon, ai nevoie de procesor si RAM, daca vrei fotografii de calitate iti trebuie o camera buna, iar daca vrei sa citesti, ai nevoie de un ecran clar si fara culori suprasaturate care sa iti oboseasca ochii.

In plus, tehnologia evolueaza cu fiecare saptamana, deci daca vrei sa fii pe val, nu poti alege un model lansat in 2014. Ai nevoie de ceva nou, rapid si pe cat de frumos, pe atat de eficient. Da, foarte multe alegeri de care trebuie sa tii seama dar care te vor ajuta sa faci alegerea cea buna.

Nu in ultimul rand, un alt secret pentru a face o afacere buna cu noul tau telefon este sa cauti cel mai bun pret. Cauta pe site-urile cu cupoane de reduceri (eu folosesc cupoane-reduceri.info) si fa-ti o lista cu magazinele de telefoane ce sunt listate pe ele.

Cupoane-reduceri.info e locul meu preferat unde caut cupoane cu reduceri si vouchere la tot felul de produse. Stii, eu merg pe ideea ca, la o adica, calitatea nu are de ce sa fie scumpa.

Ar mai fi cate ceva de spus, dar sunt sigur ca arzi de nerabdare sa pleci la cumparaturi de telefoane. Prin urmare nu o sa te mai retin. Nu imi uita sfaturile si cu certitudine vei face cea mai buna alegere. Iar daca vei gasi un cupon de reduceri sau un voucher, telefonul pe care il vei cumpara va fi chiar mai ieftin decat sperai... Ei bine asta este ceea ce eu numesc un bonus.

#cupoane reduceri smartphone, #cupoane reduceri online , #Smartphone