Noul smartphone Sony Xperia T3 intra pe piata in aceasta vara

Marti, 03 Iunie 2014, ora 14:15
1140 citiri
Noul smartphone Sony Xperia T3 intra pe piata in aceasta vara

Sony Mobile Communications a lansat cel mai recent smartphone al sau, Xperia T3, dotat cu procesor Quad Core si un design elegant, realizat din materiale superioare precum otel inoxidabil.

"Xperia T3 a fost special creat pentru cei care apreciaza si care pun accent pe aspectul lucrurilor care ii inconjoara. T3 va fi dotat cu cele mai noi tehnologii Sony- inclusiv cele care pun in valoare expertiza pe imagine si pe display-ul HD- toate acestea fiind incluse intr-o carcasa eleganta, din inox" a declarat Calum MacDougall, Xperia Marketing Director la Sony Mobile Communications.

Desi realizat din materiale de cea mai inalta calitate, Xperia T3 este extrem de usor, avand o greutate de doar 148 grame. T3 va fi disponibil in trei culori elegante: alb, negru si visiniu.

Otelul folosit pentru carcasa ajuta ca telefonul sa fie rezistent si durabil in timp ce carcasa mata din spatele telefonului mentinte senzatia de telefon usor si subtire.

Caracteristici tehnice

Xperia T3 este dotat cu un display HD Triluminos de 5,3 inchi ce are la baza tehnologia Mobile Bravia Engine 2. Ecranul de tip IPS ajuta la reproducerea fidela a culorilor, intensificand astfel experienta utilizatorilor atunci cand urmaresc filme sau fotografii.

Modelul este dotat cu o camera foto de 8MP cu senzor Exmor RS, ce are la baza expertiza Cyber-shot. Optiunea HDR pentru filmat inseamna ca utilizatorii vor putea inregistra video la calitate buna, chiar in conditii improprii de lumina. Cu ajutorul optiunii SteadyShot, fotografiile vor putea fi clare si precise.

Utilizatorii Xperia T3 se vor putea conecta la retele de tip 4G, fiind ajutati de un procesor performant de tip Quad-core de 1.4 GHz. Nu in ultimul rand, pentru a creste rezistenta bateriei 2500mAh, telefonul va putea fi utilizat in modul Battery STAMINA care ajuta la prelungirea vietii acesteia.

Telefonul Xperia T3 va fi disponibil la nivel international incepand cu finalul lunii iulie.

#Sony smartphone, #Sony Xperia, #lansare xperia , #Smartphone