Noul HTC One mini. Cum arata si cat va costa

Duminica, 21 Iulie 2013, ora 12:40
3494 citiri
Noul HTC One mini. Cum arata si cat va costa

HTC a lansat in sfarsit in aceasta saptamana mult asteptatul model One mini, cu un un design inspirat de fratele mai mare One si o carcasa de aluminiu.

Smartphone-ul are un ecran de 4.3 inchi si cantareste numai 122 de grame. Va fi disponibil, pe anumite piete, incepand de luna viitoare, in timp ce lansarea la nivel mondial va avea loc in septembrie.

Noul smartphone de la HTC, fratele mai mic al lui One, are un ecran de 4.3 inchi la o rezolutie de 720p, rezultand o densitate de 341 pixeli pe inch, scrie gsmarena.com, potrivit Acasa.ro.

Ecranul este rezistent la zgarieturi, iar carcasa este dotata cu doua boxe stereo, intrucat telefonul beneficiaza de tehnologia HTC BoomSound.

HTC One mini functioneaza cu ajutorul unui cip Snapdragon 400 cu procesor dual-core Krait 300 la 1.4 GHz, Adreno 305 si memorie RAM de 1 GB. Spatiul de stocare este de 16 GB, iar posibilitatile de extindere sunt inexistente, intrucat telefonul nu beneficiaza de un slot pentru card microSD

Camera foto a lui HTC One mini are 4 megapixeli si poate filma la o rezolutie de 1080p cu HDR si blitz LED.

Noul smartphone isi va face aparitia pe anumite piete, cum este cea britanica, incepand de luna viitoare la un pret estimativ de 445 de euro, in timp ce la nivel mondial va fi disponibil din luna septembrie.

#lansare HTC One mini, #specificatii tehnice HTC mini, #pret HTC One Mini, #vanzare HTC One , #Smartphone