I-Rewind, "aplicatia instructor" - Te vezi cand schiezi

Luni, 25 Martie 2013, ora 17:11
2021 citiri
I-Rewind, "aplicatia instructor" - Te vezi cand schiezi

Compania romaneasca i-Rewind a lansat aplicatia cu acelasi nume, care ofera pasionatilor de sporturi de iarna posibilitatea de a-si revedea coborarea pe partie cu ajutorul smartphone-ului.

Inregistrarea coborarii este filmata la calitate HD, din unghiuri diferite si este furnizata utilizatorului direct pe smartphone, arata reprezentantii firmei intr-un comunicat de presa.

Aplicatia se conecteaza, prin intermediul unei retele pe fibra optica de mare viteza, la camerele video instalate pe partie, switch-uri, routere, servere si puncte de acces wireless cu intreaga infrastructura, toate avand la baza arhitectura Cisco Borderless Networks.

Solutia i-Rewind, numita dupa compania care a creat-o, a fost dezvoltata de o echipa de ingineri de software din Romania, in colaborare cu Bittnet Systems, partener Premier local certificat Cisco.

Principiul de functionare i-Rewind

Cand un utilizator deschide aplicatia dedicata, disponibila gratuit, sistemul il identifica si il urmareste cu ajutorul semnalului GPS din telefon. In timpul coborarii, mai multe camere montate de-a lungul partiei inregistreaza, din mai multe unghiuri, utilizatorul identificat.

Schiorii pot descarca videoclipurile HD editate odata ce ajung la baza partiei. De asemenea, ei pot accesa documentele din aplicatie, prin intermediul unei conexiuni 3G sau wireless, pentru o perioada de doua saptamani de la inregistrare.

Inregistrarile pot fi folosite pentru ca utilizatorul sa isi analizeze tehnica de schiat sau pentru a fi partajate cu prietenii. Sistemul poate fi folosit de asemenea de catre instructorii de schi sau parinti pentru a-si urmari cursantii sau copiii pe partie.

Solutia instalata este capabila sa reziste la variatii mari ale temperaturii si conditii meteo extreme, oferind de asemenea o foarte buna scalabilitate.

#iRewind aplicatie ski, #aplicatie smartphone ski, #filmare coborare partie, #camere partie ski , #Smartphone