FOTO Top: Cele mai inovative terminale din 2013

Vineri, 13 Decembrie 2013, ora 16:35
1676 citiri
FOTO Top: Cele mai inovative terminale din 2013

Producatorii de smartphone au anuntat mai multe lansari in acest an, devenind unul dintre principalele subiecte. Si totusi, dintre aceste noi terminale, care sunt cele mai inovative?

Dintre multele noutati, sunt mai putine cele care au noi caracteristici care pot fi cu adevarat utile, spun cei de la BusinessInsider, care au facut un clasament.

10 - iPhone 5S

Modelul iPhone 5S are cateva imbunatatiri fata de cel anterior si pentru multi consmatori, este cel mai bun smartphone. Totusi, noutatile nu sunt foarte multe.

Arata si se comporta ca iPhone 5, dar are un procesor mai puternic si un senzor care citeste amprentele digitale, care deblocheza terminalul fara sa fie nevoie de o parola. Acestea sunt doua noutati, dar nu sunt "foarte" inovative.

9 - BlackBerry Q10

BlackBerry Q10 este cel mai bun terminal cu tastatura din piata.

Un pasionat de tehnologie ar putea sa nu priveasca cu ochi buni un terminal care are, inca, tastatura, dar sunt multi care vor asa ceva. Blackberry este cel mai bun producator de terminale cu tastatura, iar BlackBerry Q10 este cel mai bun dintre acestea.

8 - Sony Xperia Z

Sony Xperia Z nu se va strica daca este scapat in toaleta.

Pentru cei care sunt predispusi sa strice telefoane, Xperia Z poate fi una dintre cele mai bune alegeri. Nu este protejat impotriva socurilor, dar poate rezista cateva minute cand este scufundat in lichide.

7- Nokia Lumia 1020

Lumia 1020 a dovedit ca un smartphone cu camera foto poate fi uimitor.

Multi specialisti considera ca Nokia Lumia 1020 Windows Phone are cea mai buna camera foto dintre toate smartphone-urile. Singurul dezavantaj este ca aparatul de fotografiat adauga o "umflatura" in partea din spate a telefonului, care ar putea fi enervanta pentru unii utilizatori.

6 - Samsung Galaxy S4

Samsung a "impachetat" mai multe functii decat pot fi folosite in mod curent, in modelul Galaxy S4

Pe multe dintre acestea se poate ca utilizatorii sa nu le foloseasca niciodata. Criticii acuza faptul ca sunt prea multe, insa sunt si cateva noutati utile, cum ar fi modurile inteligente ale camerei foto sau functia care permite mentinerea activa a ecranului doar cu privirea.

5 - Samsung Galaxy Note III

Galaxy Note III este considerata ca fiind cea mai buna phatbleta de pe piata.

Samsung a demonstrat ca lumea apreciaza foarte mult telefoanele cu ecrane gigantice cu modelul Galaxy Note. Ultima sa "reincarnare", Galaxy Note III, este cel mai bun model din piata.

4 - Moto X

Moto X permite detinatorului sa personalizeze terminalul.

Acesta este principalul model din intreaga gama de smartphone de cand Motorola a fost preluata de Google. Moto X permite schimbarea aspectului cu o multitudine de carcase si accesorii disponibile.

Are, de asemenea, o caracteristica unica de notificari, ce ofera o imagine a textelor necitite, e-mailuri, tweet-uri, etc., in mod automat atunci este miscat.

3 - LG G2

Multi considera ca terminalul LG G2 are cel mai impresionant ecran.

Modelul de varf al celor de la LG, G2, poate fi considerat ca avand un design mai neobiscnuit, cu butonul de volum amplasat pe partea din spate, insa are un ecran incredibil. Cu o diagonala de 5,2 inch, este considerat, pana acum, ca fiind cel mai bun ecran de pe un telefon.

2 - Google Nexus 5

Google demonstreaza cu terminalul Nexus 5 cat de uimitor poate fi un model ieftin.

Modelul emblematic al Google, acesta poate fi considerat un chilipir. Poate fi cumparat pentru 349 de dolari, necodat, deci poate fi folosit in oprice retea, prin simpla introducere a SIM-ului. Comparativ, iPhone 5S costa cu aproape 300 de dolari mai mult, daca cumparatorul il vrea deblocat.

Nexus 5 are, de asemenea, ultima versiune a sistemului de operare Android, KitKat, si vine cu o garantie ca posesorul va obtine actualizari de software direct de la Google.

1 - HTC One

HTC One demonstreaza ca un terminal cu sistem de operare Android poate fi considerat chiar si frumos.

Pana sa apara acest model pe piata, multe terminale cu Android erau aproape urate, cu o carcasa de plastic ce arata ca "ieftina". HTC a schimbat trendul din piata cu terminalul One, care are o carcasa facuta complet din metal. Acesta este considera de cei de la BusinessInsider ca fiind terminalul cu cel mai bun "look" de pana acum.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#top smartphone, #terminale mobile, #inovatii terminale , #Smartphone