Foto. Noul model de smartphone HTC One max, disponibil in Romania

Miercuri, 16 Octombrie 2013, ora 09:17
2148 citiri
Foto. Noul model de smartphone HTC One max, disponibil in Romania
HTC One max are diagonala de 5,9 inch

Noul model de smartphone produs de HTC One max, un model cu ecran de 5,9 inch si rezolutie full HD 1080p, cu functia Fingerprint Scan, care simplifica deblocarea telefonului, inclusa, a fost lansat pe piata.

HTC One max are procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 600 de 1,7 Ghz, iar spatiul de stocare intern de 16 sau 32 GB poate fi extins prin slotul de card microSD.

Bateria interna de mare capacitate, de 3300 mAh, face ca acest nivel de performanta sa dureze mai mult.

Cum poate fi folosita functia Fingerprint Scan

HTC One max are integrata functia Fingerprint Scan

HTC One max are integrata functia Fingerprint Scan. Plasat pe spatele terminalului, scannerul de amprenta permite utilizatorilor sa blocheze si sa deblocheze ecranul si sa lanseze rapid pana la trei dintre aplicatiile favorite, setand amprenta unui anumit deget pentru fiecare.

Detalii tehnice

Actualizarea HTC One max la Sense 5.5 vine cu HTC BlinkFeed mai social, care poate fi personalizat mai departe prin categorii de subiecte si o noua integrare cu furnizor de continut, inclusiv Instagram si Google+.

Pana la 120 de articole pot fi, de asemenea, descarcate pentru a fi vizualizate offline, ceea ce face ca BlinkFeed sa fie si mai bun pentru consumul de informatie, indiferent de moment sau de locul in care te-ai afla.

Modelul are incluse tehnologia HTC UltraPixel, modul HTC Zoe si de o camera frontala de 2,1 megapixeli si poate filma clipuri video full HD 1080p.

Noul model HTC poate filma clipuri video full HD 1080p

HTC One max va fi disponibil in Romania la finele lunii octombrie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#HTC One, #terminal HTC, #HTC Romania , #Smartphone