Cum vrea BlackBerry sa depaseasca liderii Samsung si Apple. Lanseaza un nou smartphone

Vineri, 07 Iunie 2013, ora 13:02
2785 citiri
Cum vrea BlackBerry sa depaseasca liderii Samsung si Apple. Lanseaza un nou smartphone

BlackBerry face tot ce poate pentru a supravietui in lumea mobila. Producatorul american lucreaza la un nou model de smartphone full touchscreen, care va fi lansat pe piata in jurul sarbatorilor de iarna.

Ultimele modele de telefon lansate de BlackBerry, Z10 si Q10, n-au generat un buzz prea mare in randul utilizatorilor de smartphone-uri. Producatorul american mai incearca inca o data apele smartphone-urilor cu ecran complet touchscreen si va lansa inca un astfel de model, care se va numi A10.

Noul smartphone va prelua statutul de vedeta BlackBerry, preluand stafeta de la BlackBerry Z10.

BlackBerry A10 va fi succesorul BlackBerry Z10, iar BlackBerry Q5 va continua sa fie smartphone-ul low cost al producatorului american.

Prin A10, BlackBerry va incerca sa arate consumatorilor ca poate trece peste bariera impusa de tastatura fizica, care nu va mai fi singura semnatura a producatorului, scrie CNET.

BlackBerry A10 se doreste a fi un competitor pentru iPhone si Samsung Galaxy S4.

A10 a fost deja creditat de catre un operator din Statele Unite: Sprint Nextel, care a optat sa vanda noul smartphone incepand cu luna noiembrie, potrivit unei persoane apropiata companiei.

Sprint nu va avea semnat un contract de exclusivitate cu BlackBerry, astfel incat A10 va putea fi comercializat si de catre alti operatori. AT&T si Verizon Wireless au fost printre primii operatori care au vandut Z10 si Q10.

Deocamdata nu au aparut informatii privind specificatiile tehnice ale BlackBerry A10.

BlackBerry a reusit sa vanda in primul trimestru al acestui an sase milioane de smartphone-uri, iar analistii estimeaza ca producatorul american va inregistra vanzari de peste 8,2 milioane de smartphone-uri in acest trimestru, incluzand aici patru milioane de smartphone-uri cu sistemul de operare BlackBerry 10.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#lansare smartphone BlackBerry A10, #cota piata smartphone BlackBerry, #BlackBerry vs Samsung Apple , #Smartphone