Cum arata si ce poate sa faca "cel mai ambitios smartphone din istorie"

Joi, 08 August 2013, ora 11:00
1764 citiri
Cum arata si ce poate sa faca "cel mai ambitios smartphone din istorie"

LG a lansat G2, noul sau varf de gama smartphone, care se anunta a deveni un urmas de succes al modelului LG Optimus.

La inceputul prezentarii, presedintele si CEO-ul LG, Jong-seok Park, a spus ca G2 este "cel mai ambitios smartphone din istorie". Ramane de vazut insa modul in care acest telefon inteligent va reusi sa treaca de mai popularii sai concurenti de la Apple sau Samsung.

G2 este primul smartphone din lume care va avea integrat noul chipset Snapdragon 800 de la Qualcomm, iar, dupa cum era de asteptat, sud-coreenii au pus accent pe toate aspectele noului nou varf de gama, de la design si pana la dotarile hardware care sunt impresionante, scrie HIT.ro.

Telefonul are un design deosebit, toate butoanele fiind plasate pe partea din spate a dispozitivului.

Chiar daca butoanele de volum sunt plasate pe spatele device-ului, bateria nu este mare datorita cresterii densitatii celulelor. Bateria LG G2 este de 3000mAh.

Ecranul G2 se deblocheaza prin dubla atingere si se blocheaza in acelasi mod.

Display-ul de 5,2 inci, spune LG, este ideal pentru ca are dimeniunea perfecta, atat ca ergonomie cand device-ul este tinut in mana, cat si pentru ochi.

Camera de 13MP este protejata de un strat realizat din cristale de safir. Camera LG G2 pune accentul pe subpixeli, nu pe numarul MP, o tehnologie oarecum similara UltraPixel-ului de la HTC ONE. Angrenajul dedicat foto dispune de OIS si de o tehnologie de captura a imaginilor in lumina slaba.

LG a pus accent foarte mult si pe sunetul redat de G2, acesta oferind sunet HI-Fi, calitate comparabila cu cea obtinuta si redata intr-un mediu audio profesional.

UX - User Experience este un alt element pe care s-au concentrat cei de la LG. Ca si concurenta de la Samsung, LG a propus prin G2 o serie de functii avansate, asupra carora vom reveni intr-un articol viitor.

Specificatii principale

Display - 5,2 inci, 1920 x 1080p, protejat de Gorilla Glass 3

Procesor - 2.3GHz quad-core Snapdragon 800

GPU - Adreno 330

RAM - 2GB

Stocare - 16GB / 32GB

Camera foto - 13MP cu OIS si inregistrate FullHD (pana la 60fps)

OS - Android 4.2.2

Baterie - Li-Pol 3,000mAh

#lansare LG G2, #specificatii tehnice LG G2, #smartphone LG, #cele mai bune smartphoneuri , #Smartphone