Cel mai subtire smartphone vine din Romania: Are 5,55 mm grosime

Joi, 22 Mai 2014, ora 16:56
2006 citiri
Cel mai subtire smartphone vine din Romania: Are 5,55 mm grosime

Allview, producator roman de terminale mobile, a lansat noul smartphone X2 Soul, noul sau varf de gama, care are o grosime de 5,55 milimetri, care il plaseaza in fruntea clasamentului celor mai subtiri telefoane din lume.

Noul device este fabricat in proportie de 98% din metal si sticla, fiind acoperit pe ambele parti de un strat subtire de Corning Gorilla Glass (0,55 mm grosime in partea frontala si 0,40 mm in partea din spate). Avand o grosime de numai 1 mm, display-ul cu care este dotat X2 Soul este considerat ca cel mai subtire ecran Amoled de pe piata.

Bateria ocupa aproape 2/3 din interiorul device-ului, valoarea raportului capacitate/densitate fiind una ridicata. Datorita tehnologiei avansate a componentelor, placa de baza masoara doar 0,6 mm grosime.

"X2 Soul se adreseaza utilizatorilor care isi doresc un smartphone cu design ultra-elegant si inovator, construit din materiale premium, care in acelasi timp sa ofere performanta ridicata, autonomie mare a bateriei si o experienta excelenta in utilizare. Cele mai puternice componente hardware si cele mai noi tehnologii au fost inglobate intr-un device de numai 5,5 mm grosime, fara a compromite performanta acestuia", a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Display-ul Full HD Super Amoled de 5 inch ofera un unghi mare de vizualizare, o luminozitate ridicata si imagini extrem de clare datorita densitatii ridicate a pixelilor (441 ppi).

Detalii tehnice

Noul smartphone este dotat cu un procesor Octa Core, 16 GB memorie interna, 2 GB RAM, conectivitate HDSPA, Bluetooth 4.0 si doua camere foto de 13, respectiv 5 MP.

Procesorul este Octa Core MediaTek MT6592 pe 28 nm , iar solutia grafica este Mali 450.

Camera foto principala Sony IMX 135 de 13 MP cu Auto focus si Led Flash pune la dispozitie utilizatorilor o serie de functii precum inregistrare video Full HD, fotografiere HDR, mod sport si foto panoramic. Aplicatia Charm Cam preinstalata ofera functii ingenioase precum efecte de frumusete, aplicare machiaj profesional sau mod prezentare.

Amplificatorul audio Yamaha integrat, sistemul DTS (Digital True Surround) si cele doua microfoane cu functie de atenuare zgomot garanteaza un sunet de mare acuratete.

X2 Soul are o autonomie de pana la 10 ore in convorbire si peste 9 zile in stand by, bateria fiind de 2300 mAh.

Interactiunea utilizatorilor cu device-ul este mereu surprinzatoare datorita functiilor inteligente cu care X2 Soul este dotat: fast menu, double tap to wake, black screen gesture, fake call si floating video.

Smartphone-ul X2 Soul este disponibil in doua variante de culori (negru si alb) si poate fi achizitionat din magazinele partenere la pretul de 1.499 lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#allview smartphone, #romania smartphone, #allview x2soul , #Smartphone