Apple renunta la actiunea in justitie in cazul celui mai recent telefon Samsung

Sambata, 29 Decembrie 2012, ora 10:28
1431 citiri
Apple renunta la actiunea in justitie in cazul celui mai recent telefon Samsung

Gigantul informatic american Apple a acceptat sa renunte la actiunea in justitie impotriva rivalului Samsung cu privire la cel mai recent telefon al acestuia, dupa ce producatorul sud-coreean a dat asigurari ca nu va vinde modelul in SUA, informeaza AFP.

'Apple va accepta, fara a pretinde daune interese, sa isi retraga cererea de a include Galaxy S III Mini in acest litigiu, date fiind declaratiile Samsung potrivit carora nu va fabrica, utiliza, oferi, vinde sau importa acest produs in SUA', explica gigantul informatic american, intr-un document inregistrat pe langa tribunalul federal din San Jose, California.

Apple ceruse luna trecuta includerea unei intregi serii de telefoane multifunctionale ale Samsung in litigiul sau cu firma sud-coreeana.

Prima faza a confruntarii Apple/Samsung a fost castigata de compania americana la 24 august, cand justitia din SUA a stabilit ca Samsung a incalcat drepturi de proprietate intelectuala ale Apple, condamnand producatorul sud-coreean la despagubiri de 1,049 miliarde de dolari.

Cele doua grupuri sunt in concurenta directa pe piata de globala de smartphone-uri si tablete informatice, Samsung ocupand pozitia de lider pe piata de smartphone-uri, iar Apple pe cea de tablete.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Apple lucrează la un model de ochelari inteligenți. Pot înlocui căștile AirPods
Apple lucrează la un model de ochelari inteligenți. Pot înlocui căștile AirPods
Apple se află în plin proces de dezvoltare a unei noi game de produse inteligente alimentate de inteligență artificială, inclusiv ochelari inteligenți, căști AirPods cu camere și inele...
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
#apple, #samsung, #proces Apple Samsung SUA, #proces apple samsung , #Smartphone