Allview lanseaza Soul X8 PRO, noul flagship cu sistem AI Penta Camera

Vineri, 11 Iunie 2021, ora 17:53
704 citiri
Allview lanseaza Soul X8 PRO, noul flagship cu sistem AI Penta Camera
Allview Soul X8 PRO FOTO: allview.ro

Soul X8 PRO - un nou device lansat sub conceptul Touchless, ce integreaza un sistem care permite controlul telefonului fara atingere, cu ajutorul castilor wireless Soul AV1 si AVI.

Allview, brandul romanesc de electronice, marcheaza astazi o dubla lansare: noul sau flagship - Soul X8 PRO si castile wireless - Soul AV1. Soul X8 PRO este primul dispozitiv Allview care vine cu o configuratie penta-camera - bazata pe inteligenta artificiala, procesor MediaTek® Helio G90T - destinat sa sustina o experienta de gaming incredibila, 6 GB de memorie RAM, o memorie interna de 128 GB si un display de 6,67" cu tehnologie LTPS pentru un consum de energie redus si care permite conexiune prin tehnologia NFC. Soul X8 PRO asigura o experienta de utilizare hands-free, oferind clientilor posibilitatea de a-si controla dispozitivul fara sa-l atinga, doar prin intermediul castilor Soul AV1 si unicului asistent vocal in limba romana, AVI.

"Pentru anul 2021 am ales ca portofoliul de produse Allview sa fie definit de conceptul Touchless, intrucat am identificat o dorinta generala si un trend la nivel global prin care interactiunea cu tehnologia tinde sa devina tot mai mult fara atingere. Astfel, ne dorim sa integram aceasta evolutie tehnologica la nivelul portofoliului nostru, iar prin lansarea noului Soul X8 PRO si a castilor wireless Soul AV1 le oferim clientillor noi experiente de utilizare, mai rapide si confortabile, accesibile unui public cat mai larg, ce au ca scop simplificarea vietii", a explicat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Sistem AI Penta Camera

Soul X8 PRO realizeaza fotografii detaliate si clare, datorita sistemului de cinci camere, bazat pe inteligenta artificiala. Camera principala de 64 MP integreaza metoda Pixel Binning, ce grupeaza 4 pixeli intr-unul singur si ofera fotografii de o calitate superioara indiferent de lumina ambientala si inclusiv pentru modul HDR. Wide camera are un senzor de 8MP si deschidere f/1.8, Macro camera este ideala pentru fotografierea cadrelor de la o distanta de 4 cm, Bokeh Effect camera mentine subiectul principal in prim-plan, iar Mono camera reda emotiile in alb-negru si renaste frumusetea trecutului.

Noul Soul X8 PRO suporta filmarea la rezolutie 4K, utilizand focalizarea rapida de inalta precizie, la o frecventa de 30 FPS si oferindu-le utilizatorilor o experienta video uimitoare.

Camera principala de 64 MP

Camera principala de inalta performanta, de 64 MP, cu sistem optic alcatuit din 6 lentile ofera control precis asupra fotografiilor, pentru ca acestea sa fie clare si pline de detalii la orice ora din zi sau noapte. In acelasi timp, senzorul cu sensibilitate ridicata integreaza tehnologii avansate, precum: Quad bayer color filter, ce aplica metoda Pixel Binning (grupeaza 4 pixeli intr-unul singur) si ajuta la surprinderea imaginilor la o calitate profesionala, dar si realizarea fotografiilor de 16 MP cu o finete a detaliilor mult imbunatatita, completate de Back illuminated and stacked CMOS image sensor si Phase Detection Auto Focus ce asigura focalizarea rapida si precisa, pentru ca utilizatorii sa poata surprinde orice detaliu.

Selfie-uri de 32MP

Camera frontala de 32 MP evidentiaza fiecare portret, iar utilizatorii pot alege functia Selfie Panorama, ce ofera un unghi generos de 76,4 grade.

Castile wireless Soul AV1 si AVI, o experienta touchless

Cu noile casti Soul AV1 si AVI - primul asistent vocal inteligent in limba romana, dezvoltat de Allview, este mult mai simplu sa controlezi telefonul, fara ca acesta sa fie atins. Astfel, utilizatorii sunt mereu conectati, iar AVI le va citi notificarile direct in casca, va prelua comanda de apelare, pornire a sistemului de navigatie, completare lista de cumparaturi, setare alarma, intalnire si multe altele.

Procesor MediaTek® Helio G90T

Soul X8 PRO vine echipat cu un procesor puternic MediaTek® Helio G90T ce asigura performante optimizate. Procesorul eficient impreuna cu HyperEngine Game Tehchnology mobile ofera o utilizare rapida, iar impatimitii de gaming se pot bucura de un timp de raspuns mai scurt, continut grafic de exceptie si latenta redusa.

Procesorul este sustinut de 6GB RAM si 128GB spatiu de stocare, cu suport pentru card microSD de pana la 256GB.

Design elegant, proiectat pentru utilizator

Carcasa noului Soul X8 PRO este realizata prin imbinarea materialelor premium (sticla si metal), ce integreaza armonios sistemul de camere intr-un design elegant, subtire si cu margini fine. Fingerprint-ul pozitionat intuitiv in partea laterala asigura acces rapid la continutul device-ului.

Display-ul FullHD+ Infinity-O, pentru o experienta de vizionare captivanta

Soul X8 PRO dispune de un ecran FullView, prevazut cu Gorilla Glass si tehnologia LTPS ce ofera o experienta de vizionare captivanta si un consum de energie redus. Diagonala generoasa de 6,67" suporta o rezolutie FHD+ de 1080x2340px, ce permite redarea imaginilor la o claritate superioara.

Experienta adaptata nevoilor utilizatorilor

Soul X8 PRO vine cu AndroidTM 11 si integreaza Visual UI 4.0, o interfata intuitiva si rapida pentru o experienta de utilizare spectaculoasa. Astfel, clientii pot beneficia la maximum de tot ceea ce le ofera noul device si isi pot optimiza sarcinile obisnuite, beneficiind de navigare mai facila.

Disponibilitate

Soul X8 PRO este disponibil pe www.allview.ro/soulx8pro si poate fi achizitionat atat individual, cat si sub forma de pachet: Soul X8 PRO si castile wireless AV1.

Allview si Prietenii

Pentru a beneficia de produsele nou lansate la preturi avantajoase, clientii se pot inscrie in campania "Aduna-ti prietenii si castigati impreuna!", ce se va desfasura pe www.allviewsiprietenii.ro. Mecanismul campaniei este simplu: utilizatorii sunt invitati sa descopere noul Soul X8 PRO, sa raspunda la o intrebare ce le va aduce 200 lei discount si sa recomande campania altor prieteni. Orice recomandare este rasplatita cu inca 100 lei, in cazul in care prietenul recomandat raspunde si el la intrebarea despre produs. Se pot face maxim 5 recomandari, iar campania este valabila pana pe 21 iunie. Astfel, clientii care vor participa la campanie, vor putea beneficia de un discount maxim de 700 lei, aplicat pretului de lansare. Mai multe detalii despre campanie, precum si regulamentul complet il veti gasi pe www.allviewsiprietenii.ro.

Despre Allview

Allview este brandul autohton de electronice numarul 1 din Romania, ce activeaza in peste 10 tari europene. Allview crede in puterea inovatiei si a tehnologiei de a schimba lumea, avand misiunea de a imbunatati vietile oamenilor prin inovatii tehnologice relevante, accesibile tuturor. Prin construirea, adaptarea rapida si constanta a unui portofoliu complet de produse, cream experiente si oportunitati noi pentru clientii de pretutindeni.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati: https://www.allview.ro/despre-companie

Pentru a ramane conectatati la noutatile Allview, urmariti-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/allview

YouTube: https://www.youtube.com/allviewmobile

Instagram: https://www.instagram.com/allviewmobile/

#Allview, #allview smartphone, #Allview Soul X8 PRO, #Soul X8 PRO , #Smartphone