Lux si tehnologie: Topul celor mai scumpe smartphone-uri de pe piata

Vineri, 13 Iulie 2012, ora 08:16
2924 citiri
Lux si tehnologie: Topul celor mai scumpe smartphone-uri de pe piata

Smartphone-urile au devenit la fel de indispensabile precum computerele personale. Ele reprezinta in acelasi timp accesorii ce au menirea sa ii individualizeze pe posesori, iar designerii de lux le-au transformat in adevarate opere de arta, imbinand la cel mai inalt nivel, frumosul cu tehnologia.

JustLuxe.com a realizat un top al celor mai luxoase smartphone-uri de pe piata:

Lamborghini TL700

Faimosul producator de masini a loansat mai nou si propriul telefon - Lamborghini TL700, cu un ecran de 3,7 inci, touchscreen WVGA, camera foto de cinci megapixeli, sistem de operare Android si carcasa cu aur. Pretul este de 2.750 de dolari, nimic in comparatie cu pretul unei masini cu acelasi brand.

Goldgenie Suvarna Bullion iPhone 4S

Goldgenie a facut un adevarat business din placarea gadgeturilor cu aur. Astfel, iPhone-urile, iPad-urile, iPod-urile si alte produse IT pot fi imbracate in aur clasic, aur roz, platina si cu adaos de diamante.

Insa cea mai luxoasa versiune este Goldgenie Suvarna Bullion iPhone 4S, gadget penru care este folosit cel mai pur aur existent pe piata, pentru suma de 29.500 de dolari.

Prada Phone by LG

Cel mai nou accesoriu Prada este Prada Phone by LG, un smartphone subtire, cu un ecran de 4,3 inci si o grosime de doar 8,5 mm. Asemenea tuturor produselor Prada, designul smartphone-ului este esential, folosind cele mai fine materiale: piele Saffiano si metal cromat.

Dior Reveries

Dior s-a impus deja pe piata smartphone-urilor de lux cu bijuteria sa, telefonul The Black Diamond. Insa brandul de lux a lansat mai nou un smartphone haute couture, denumit Reveries. Telefonul de vis este placat cu diamante, aur alb si perle si costa nu mai putin de 122 mii de dolari.

Aesir

Telefonul Aesir este o capodopera a tehnologiei moderne. Fiind dotat cu elemente handmade si custom, telefonul poate fi imbracat, dupa preferinta, in aur, otel sau ceramica. De asemenea, telefonul foloseste cea mai inalta tehnologie pentru elementele auditive, vizuale si tactile.

#smartphone lux, #smatphone scump, #smartphone placat cu aur, #smartphone metale pretioase, #smartphone cu diamante , #Preturi telefoane