Smartphone-uri de lux: Colectia exclusivista Caviar (Galerie foto)

Luni, 04 Martie 2013, ora 21:07
1992 citiri
Smartphone-uri de lux: Colectia exclusivista Caviar (Galerie foto)

Colectia de smartphone-uri de lux "Caviar" a fost conceputa de designerul italian Elias Giacometti, special pentru clientii dipusi sa plateasca pentru calitate, rafinament, dar si pentru a-si consolida statutul.

Smartphone-urile sunt construite din materiale pretioase, de la titan si fibra de carbon, pana la piele de anaconda si aur.

Stilistii care au lucrat la proiect fac parte din echipele care lucreaza in departamentul de Design din cadrul Automobili Lamborghini SpA, scrie Bornrich.

Colectia este formata din patru piese, care pot fi cumparate pentru cel putin 4.215 de dolari bucata. De exemplu, telefonul Amore Rosa costa 4.330 de dolari si este facut dintr-o combinatie de aur alb si piele roz.

Amore Scarlatto are carcasa din aur galben si piele vopsita intr-o nuanta de rosu rubiniu. Pretiosul telefon costa 4.630 de dolari.

Putin mai accesibil este Amore Mirtillo, care costa 4.495 de dolari. Pentru designul acestui smartphone, stilistii s-au inspirat din opera lui Yves Saint Laurent si au ales materiale precum aur negru si piele de anaconda.

Ultimul telefon al colectiei, Amore Angelo, valoreaza 4.215 dolari. Telefonul a fost realizat din aur alb si piele alba.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#smartphone lux, #colectie smartphone exclusivista, #smartphone Caviar Amore , #Modele telefoane