Nokia sparge recordul si anunta ca vandut 1,5 miliarde de telefoane S40

Miercuri, 25 Ianuarie 2012, ora 17:57
1680 citiri
Nokia sparge recordul si anunta ca vandut 1,5 miliarde de telefoane S40
Telefoane Nokia

Nokia a anuntat ca a spart recordul si ca a reusit sa vanda 1,5 miliarde de telefoane S40, din 2002, de cand a fost lansata seria. Anuntul este menit sa "indulceasca" problemele financiare ale finlandezilor de la Nokia.

"Intr-un moment in care ne straduim sa mentinem angajamentul nostru de a-I conecta pe clientii din intreaga lume, este placut sa stim ca dispozitivele Series 40 au facut tehnologia mai accesibila si au contribuit la imbunatatirea vietii", sustine Mary McDowell, vicepresedinte executiv in cadrul Nokia, citata de Knowyourmobil.

Intrebata de planurile de viitor ale companiei, McDowell a precizat ca isi doreste ca urmatorul miliard (de consumatori) sa vina din randul celor tineri si din mediul urban, spre deosebire de situatia de acum. Cele mai multe vanzari ale modelului S40 au fost facute catre publicul din mediul rural.

Unul dintre modelele apreciate de public este Asha Nokia 303, care este dotata cu o interfata touchscreen si o tastatura QWERTY. Modelul nu poate fi comparat cu Samsung Galaxy S2, dar interesul consumatorilor pentru dispozitiv este in continua crestere.

#Nokia S40, #Nokia vanzari telefoane, #telefon nokia , #Modele telefoane