Motorola va lansa Motoluxe si Defy Mini in primavara

Vineri, 06 Ianuarie 2012, ora 14:58
2173 citiri
Motorola va lansa Motoluxe si Defy Mini in primavara

Motorola a anuntat ca va lansa doua noi modele de telefoane Android, Motoluxe si Defy Mini. Acestea vor ajunge in Europa, China si America latina, in aceasta primavara.

Motoluxe este de fapt un model de telefon deja disponibil pe piata din China si Taiwan, sub numele de XT615 si prezinta anumite similaritati cu Droid Bionic. Motoluxe are o grosime de 9,8 mm, un display de 10 cm si beneficiaza de o camera de 8 megapixeli cu blitz incorporat, scrie La Tribune.

Asemenea predecesorului sau, Defy Mini este "asigurat pe viata" oferind aceeasi rezistenta la apa, praf si zgarieturi ca Motorola Defy, dar intr-un pachet mai mic.

In afara de aceste protectii, Defy Mini ofera elemente mediocre pentru un smartphone: display de 3,2 inci, camera video de 3,2 megapixeli, camera VGA pentru fata. Totusi, bateria de 1650mAh este destul de mare pentr un telefon de aceste dimensiuni si promite pana la zece ore de convorbire.

De asemenea, Motoluxe va include un provesor Qualcomm de 800 de Mhz si 512 MB de RAM, daca Motorola decide sa pastreze toata caracteristicile modeului XT615.

Celalalt model Defy Mini, va avea o camera foto de doar 3,2 megapixeli pe spate, si o camera VGA frontala pentru video chat.

In ceea ce priveste bateria, Motorola sustine ca telefoanele vor avea o autonomie de 10 ore de convorbire.

Ambele modele vor functiona cu Android 2.3 si vor beneficia de o noua interfata denumita MotoSwitch.

Ambele modele vor rula cu Android 2.3 si vor fi dotate cu o interfata denumita MotoSwitch. Acest serviciu, teoretic, invata cu cine vorbeste utilizatorul cel mai mult si care sunt aplicatiile cele mai folosite, pentru a le face cat mai accesibile.

Telefonul dezvoltat de Motorola în parteneriat cu Formula 1, așteptat să aducă o mulțime de funcții AI
Telefonul dezvoltat de Motorola în parteneriat cu Formula 1, așteptat să aducă o mulțime de funcții AI
În urmă cu două luni, Motorola a postat un teaser pentru Moto X50 Ultra, un smartphone dezvoltat în parteneriat cu Formula 1. Compania a abordat, în special, funcționalitățile AI ale noului...
#motorola, #telefoane Motorola, #smartphone Android, #Defy Mini, #Motoluxe , #Modele telefoane