iPhone 6 si iPhone 6 Plus, oficial in Romania de joi noapte. Vezi oferta

Joi, 30 Octombrie 2014, ora 16:30
1645 citiri
iPhone 6 si iPhone 6 Plus, oficial in Romania de joi noapte. Vezi oferta
Foto: computerworld.com

Noile smartphone-uri iPhone 6 si iPhone 6 Plus, lansate la inceputul lunii septembrie de Apple, sunt disponibile oficial in Romania din noaptea de joi spre vineri, prin intermediul operatorilor telecom Vodafone Romania, Orange Romania si Telekom Romania Mobile Communication, la preturi ce pornesc de la 709 euro (fara abonament), respectiv 199 de euro (cu abonament).

Cele doua terminale mobile au putut fi pre-comandate inca din data de 24 octombrie direct de pe site-urile companiilor de telefonie mobila si date, transmite Agerpres.

Gigantul american Apple Inc a prezentat noile smartphone-uri iPhone 6 si iPhone 6 Plus pe data de 9 septembrie. Terminalele sunt disponibile in doua versiuni, respectiv cu ecrane de 4,7 inci si 5,5 inci.

Producatorii americani au anuntat, recent, ca modele iPhone 6 si iPhone 6 Plus vor fi disponibile in peste 115 tari pana la sfarsitul anului, potrivit Reuters.

Noile iPhone-uri vor sosi pana la sfarsitul lunii octombrie in alte 36 de state si teritorii din Europa, Asia, Orientul Mijlociu, America Latina si Africa, potrivit datelor Apple.

In China, cea mai mare piata a telefoanelor mobile inteligente, modelele iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt disponibile din 17 octombrie. Alte tari unde vor fi lansate noile telefoane iPhone sunt Israel, Cehia, Groenlanda, Polonia, Africa de Sud, Bahrain si Kuweit.

Zece milioane de telefoane vandute intr-un weekend

Apple Inc a vandut peste 10 milioane de iPhone-uri din noua generatie, in primul weekend dupa ce modelele au fost scoase la vanzare (20-21 septembrie), aratand cererea solida pentru telefoanele cu ecrane mai mari. Noile iPhone-uri au fost vandute initial in SUA, Australia, Canada, Franta, Germania, Hong Kong, Japonia, Puerto Rico, Singapore si Marea Britanie.

Directorul general al companiei, Tim Cook, a anuntat ca livrarile modelelor iPhone 6 si iPhone 6 Plus ar fi putut fi chiar si mai ridicate in cazul in care compania ar fi avut la dispozitie mai multe telefoane.

In 2013, Apple a vandut peste noua milioane de iPhone 5S si 5C in primul weekend, dupa ce modelele au fost scoase la vanzare.

Apple ramane cea mai valoroasa marca din lume, evaluata la 113,165 miliarde de euro (in crestere cu 3% comparativ cu anul trecut), potrivit editiei din 2014 a clasamentului eurobrand Global Top 100 publicat recent. Acest clasament a fost realizat in urma analizarii a peste 3.000 de branduri de companii din 16 industrii cu comparatii intre Europa, America si Asia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#pret iPhone 6 Romania, #iPhone 6 Plus Romania , #Modele telefoane