Clear, cea mai buna aplicatie de tip organizator

Miercuri, 29 Februarie 2012, ora 09:05
5060 citiri
Clear, cea mai buna aplicatie de tip organizator
Aplicatia Clear pentru iPhone

Tot mai multe aplicatii se lanseaza pentru sistemele de operare ale smartphone-urilor, insa nu toate sunt la fel de eficiente. Insa, cand vine vorba de aplicatiile de tip organizator, Clear este preferata utilizatorilor de iPhone.

Popularitatea de care se bucura smartphone-urile a incurajat lansarea unei diversitati de aplicatii, multe dintre acestea fiind concepute pentru a ajuta utilizatorul sa se organizeze mai bine.Insa cu timpul, aplicatiile de tipul oraganizator au devenit tot mai complicate, potrivit Technology Review.

Clear este o noua aplicatie pentru iPhone, care isi propune sa simplifice lucrurile. Creata de un grup de informaticieni din Marea Britanie si din San Francisco, aplicatia Clear ofera doar functiile de baza, fiind usor de utilizat cu ajutorul ecranului tactil.

Simplitatea meniului si designul atragator a transformat Clear intr-o aplicatie foarte populara, care este folosita deja de 350.000 de oameni, in conditiile in care a fost lansata abia la jumatatea lunii februarie. Aplicatia costa 2 dolari.

#cele mai bune aplicatii organizator, #cele mai bune aplicatii to do, #cele mai bune aplicatii agenda, #cele mai bune aplicatii office , #Modele telefoane