Platile mobile in Romania, pe masa dezbaterilor

Marti, 08 Mai 2012, ora 14:01
1529 citiri
Platile mobile in Romania, pe masa dezbaterilor

"Mobile Payments Conference - decide azi business-ul tau de maine", cu tema platile mobile in Romania, se desfasoara joi, in data de 10 mai, la Athenee Palace Hilton, in Bucuresti.

Platile mobile vor da trendul in viitorul apropiat. Unul din patru terminale vandute de operatorii mobili sunt smartphone-uri, iar vanzarile de tablete cresc trimestrial cu peste 50 %. In 10 ani, volumul platilor mobile va depasi platile efectuate cu cardul, potrivit studiilor companiilor de consultanta.

Printre temele dezbatute in cadrul conferintei se numara tendintele la nivel mondial si european, prezentul si viitorul in mobile payments in Romania, reglementarea platilor mobile in Romania sau oportunitatile de business privind tehnologiile de plati mobile.

La eveniment vor participa reprezentantii bancilor, ai Bancii Nationale a Romaniei, institutiilor financiare nebancare, autoritatilor si reglementatorilor pietei, consultanti si experti IT&C, retail, furnizori de solutii de infrastructura si procesare de plati mobile si terminale inteligente, retaileri si furnizori de servicii publice, companii de consultanta, furnizori de solutii software si de solutii de securitate IT.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#conferinta plati mobile Romania, #piata plati mobile Romania, #reglementare plati mobile Romania , #Mobile online