Plata cu telefonul mobil, din ce in ce mai in voga

Sambata, 26 Noiembrie 2011, ora 11:03
1789 citiri
Plata cu telefonul mobil, din ce in ce mai in voga

Serviciul de plata cu telefonul al PayPal inregistrat o crestere a cumparaturilor efectuate cu ocazia Zilei Recunostintei cu 551 procente comparativ cu aceeasi perioada din 2010.

Nu numai volumul cumparaturilor a crescut, ci si cel al cumparatorilor. La nivel global, numarul celor care au utilizat PayPal Mobile a crescut cu 350%, majoritatea locuind in New York, Houston, Los Angeles, Miami si Chicago, scrie TechCrunch.

Pentru eBay, cele mai cautate categorii au fost cele de haine, pantofi si accesorii, telefoane mobile, bijuterii si ceasuri si jucarii. La categoria de electronice, cele mai cumparate produse au fost accesoriile de iPhone, varianta neagra a Apple iPhone 4 si iPod Touch 4.

Si IBM a raportat o crestere a vanzarilor prin telefonul mobil in Vinerea Neagra, cu peste 20%, acestea depasind cifrele inregistrate cu o zi inainte, de Ziua Recunostintei.

"Retailerii care se folosesc de cumparaturile prin telefonul mobil vor castiga. Ne asteptam ca cifrele de pana acum sa se mentina pe perioada sarbatorilor de iarna", spune Amanda Pires de la PayPal.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#plati telefon mobil, #paypal mobile, #vanzari vinerea neagra, #vanzari telefon mobil , #Mobile online