Orange si UEFA lanseaza aplicatia mobila oficiala UEFA EURO 2012

Joi, 12 Aprilie 2012, ora 18:47
2462 citiri
Orange si UEFA lanseaza aplicatia mobila oficiala UEFA EURO 2012

Cu doar doua luni inainte de inceperea campionatului UEFA EURO 2012 , Orange si UEFA lanseaza impreuna aplicatia mobila oficiala a competitiei, cu informatii despre turneu de fotbal european.

Disponibila pe opt platforme mobile, printre care iOS, Android, Windows Phone, BlackBerry, Bada si Java, aplicatia gratuita ofera ultimele noutati despre echipe si campionat, comentarii in direct sub forma de text, interviuri video, precum si momente remarcabile, statistici si notificari personalizate premium contra cost, care permit fanilor sa afle cele mai noi informatii despre echipele preferate.

Pentru prima data, fanii vor putea transmite informatii dintr-o aplicatie EURO prin Facebook si Twitter pentru a impartasi noutati si informatii despre turneu cu prietenii si familia.

Aplicatia va permite fanilor nu doar sa primeasca ultimele noutati, ci si sa se pregateasca pentru UEFA EURO 2012 cu ajutorul functiilor precum kitul pentru fani. Acesta include "Photo Fun" cu ajutorul caruia utilizatorii pot aplica digital vopsea de fata pe o fotografie si o pot trimite prietenilor, dar si functionalitatea de geolocalizare si harti reale marite, care le permite sa-si caute prietenii si cele mai bune locuri, pentru a urmari meciurile UEFA EURO 2012 acasa sau in strainatate.

Fanii care viziteaza Polonia si Ucraina pot folosi si informatiile de calatorie integrate. Astfel, ei afla mai multe despre orasele pe care le viziteaza, despre stadioane, primesc informatii de calatorie si descopera zonele oficiale ale fanilor UEFA din Polonia unde ei pot vizita zona Orange pentru a-si incarca telefoanele, a accesa jocuri interactive si a se relaxa impreuna cu prietenii.

Aplicatia este disponibila astazi in toate magazinele importante de aplicatii pentru fanii din Armenia, Austria, Elvetia, Franta, Luxemburg, Marea Britanie, Moldova, Polonia, Romania, Slovacia si Spania.

UEFA si Orange vor lansa o actualizare a aplicatiei oficiale pe masura ce turneul se aproprie, adaugand cateva functii avansate, cum ar fi cea de cautare a prietenilor si locatiilor, setul microbistului si momente remarcabile video premium.

Orange este sponsorul oficial UEFA EURO 2012.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#aplicatie mobile Orange UEFA, #UEFA EURO 2012 aplicatie mobil, #aplicatie mobil fotbal UEFA , #Mobile online