Cele mai bune trei aplicatii pentru gestionarea banilor

Vineri, 24 Februarie 2012, ora 07:55
10494 citiri
Cele mai bune trei aplicatii pentru gestionarea banilor

Asa cum orice consultant si-ar sfatui clientul, primul pas pentru cresterea bugetului personal este o buna organizare.

Cele mai bune aplicatii pentru gestionarea bugetului personal extrag informatii in timp real de la banci, case de investitii, PayPal sau creditori pentru a contura situatia financiara a utilizatorului, in orice moment al zilei. Cu ajutorul unei asemenea aplicatii, pur si simplu nu mai exista scuze pentru depasirea bugetului, potrivit PCmag.com.

Una dintre marile temeri, care tin utilizatorii departe de aceste aplicatii, este lipsa securitatii. Insa nici purtarea cardului de credit in portofel nu reprezinta o masura de siguranta mai buna. In plus, aplicatiile nu stocheaza informatii personale pe serverele lor si nici pe telefon.

Iata, asadar care sunt cele mai performante si mai sigure aplicatii de pe piata pentru gestionarea bugetului personal:

Mint.com

Mint.com pentru iPhone si Android ofera o privire scurta asupra tuturor situatiilor financiare, actualizate in timp real, atat timp cat utilizatorul este conectat la Internet. Imparte tranzactiile pe categorii in mod automat, emite alerte atunci cand este atinsa limita de buget si trimite notificari in legatura cu facturile.

Este cea mai usoara modalitate de a controla situatia financiara si este o aplicatie gratuita. In plus, ofera posibilitatea de a transfera bani dintr-un cont in altul si realizeaza estimari de cheltuieli.

Adaptu Wallet

Adaptu Wallet pentru iPhone este o aplicatie pentru incepatori, dar si pentru utilizatori mai avansati in ceea ce priveste gestiunea bugetului.

Aplicatia identifica oferte, realizeaza estimari de cheltuieli si stocheaza fotografii ale cartilor de vizita, ale contractelor de asigurare etc. Deocamdata aplicatia este gratuita, dar in cursul anului va deveni contra-cost.

Pageonce

Cea mai noua aplicatie in domeniu este si cea mai promitatoare. Pageonce are o interfata foarte atractiva, extrasele de cont fiind dispuse pe ecran, sub forma unor taburi. Dezavantajul este ca aplicatia nu are si acceptul PayPal. In plus, fata de Mint.com si Adaptu Wallet, la Pageonce dureaza uneori si doua zile.

In schimb, pentru 4,99 dolari pe luna, versiunea Gold iti permite sa platesti facturi direct de pe smartphone si elimina publicitatea de pe ecran.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#aplicatii finante personale, #personal finance app, #aplicatii gestiune buget, #aplicatii iphone buget , #Mobile online