Angry Birds Space: Rovio lanseaza Angry Birds in spatiu

Duminica, 19 Februarie 2012, ora 17:00
3152 citiri
Angry Birds Space: Rovio lanseaza Angry Birds in spatiu

Jocul Angry Birds Space va fi lansat in data de 22 martie, potrivit anuntului facut de compania care produce faimosul joc pe telefon.

"Angry Birds Space e un joc complet nou, cu un stil de joc inovativ, care pastreaza, insa, elementele familiare Angry Birds pe care fanii le indragesc, plus cateva surprize", declara oficialii Rovio.

Compania nu a dat foarte multe detalii despre noul joc, dar a pus la dispozitia presei un video de 20 de secunde si un site web care infatiseaza luna cu o prastie infipta in ea, in departare putand fi observata Terra.

"One small fling for a bird, one quantum leap for birdkind"(O azvarlire mica pentru o pasare, un punctaj mai mare pentru populatia de pasari n.red), scriu reprezentantii Rovio pe site-ul teaser Angry Birds.

Rovio sustine ca Angry Birds Space va fi "cea mai mare lansare de jocuri de la lansarea Angry Birds Original".

Asta pentru ca, alaturi de jocul propriu-zis, Rovio planuieste sa lanseze simpultan produse de publishing, animatie si retail din gama Angry Birds space, cea mai complexa lansare realizata vreodata pentru un joc video.

Potrivit site-ului SlashGear, data de martie 22 coincide cu ziua in care ar trebui sa fie lansat Samsung Galaxy S II. Acest lucru da nastere unei ipoteze sustinute de cei de la publicatia citata, si anume ca jocul ar putea fi lansat tocmai pentru platforma Samsung Galaxy S II.

In continuare, jocul ar trebui lansat si pentru Android, pentru dispozitive iOS, dar si pentru PC-uri si computere Mac.

Acesta nu este prima varianta de Angry Birds. Rovio a lansat si Angry Birds Rio, care are o legatura cu filmul animat "Rio", dar si Angry Birds Seasons, care include versiuni de Paste, de Valentine's Day, Craciun sau Halloween.

Angry Birds Space Teaser

#Angry Birds Space, #lansare joc Angry Birds, #Angry Birds in spatiu , #Mobile online