Aplicatia Clever Taxi, disponibila si pentru clientii Orange care folosesc BlackBerry

Vineri, 23 August 2013, ora 14:05
1956 citiri
Aplicatia Clever Taxi, disponibila si pentru clientii Orange care folosesc BlackBerry
Taxiul poate comandat de pe BlackBerry

Aplicatia Clever Taxi este disponibila clientilor operatorului Orange care folosesc terminale BlackBerry cu sistem de operare 6 sau 7, fiind prima aplicatie de comanda taxi disponibila pentru utilizatorii acestui tip de smartphone.

Clever Taxi este astfel compatibila cu toate sistemele de operare pentru telefoane inteligente, respectiv iOS, Android, Windows Phone si BlackBerry.

Taxiul se poate comanda prin activarea optiunii BlackBerry de la Orange

Utilizatorii de smartphone-uri BlackBerry pot comanda cel mai apropiat taxi de la una dintre companiile preferate. Pentru accesarea aplicatiei, clientii trebuie sa aiba activa optiunea BlackBerry de la Orange.

Aplicatia vine in sprijinul utilizatorilor prin detectarea automata a strazii si a numarului de unde a fost facuta comanda, pentru a asigura astfel un raspuns cat mai prompt din partea soferilor.

Comanda poate fi trimisa, de exemplu, chiar din timpul unei intalniri, in doar cateva secunde, fara a mai fi nevoie de apel telefonic catre dispecerate. In plus, dupa confirmarea comenzii, utilizatorii pot urmari pe harta traseul taxiului pana la adresa mentionata.

Clever Taxi permite selectarea tarifului

Una dintre optiunile disponibile in aplicatia Clever Taxi este selectarea de catre utilizator a tarifului dorit, in cazul in care in orasul lor se practica mai multe tarife, precum si transmiterea comenzii, simultan, catre mai multe companii de taxi prezente in cadrul programului in orasul respectiv.

Pana in prezent, Clever Taxi a onorat peste 1.500.000 de comenzi in orasele Bucuresti, Cluj Napoca, Iasi, Ploiesti, Galati, Brasov si Targu Mures.

Aplicatia este gratuita si poate fi descarcata din magazinele de aplicatii App Store, Google Play, Windows Phone Store si BlackBerry World.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Clever Taxi, #comanda Taxi, #comanda mobil, #Orange taxi , #BlackBerry