Noua aplicatie disponibila in Romania. Ce este ZOOMO?

Marti, 03 Noiembrie 2020, ora 12:47
2736 citiri
Noua aplicatie disponibila in Romania. Ce este ZOOMO?

O noua aplicatie destinata pietei imobiliare este disponibila in Romania din octombrie 2020. ZOOMO a fost creata de un grup de antreprenori romani care si-au dorit sa actualizeze piata romaneasca oferind acces la un nou tip de new media destinat tuturor celor interesati de tranzactii imobiliare.

Aplicatia utilizeaza noi tehnologii, precum realitatea augumentata, pentru a simplifica procesele de descoperire, achizitie si inchiriere de case, apartamente, terenuri, birouri si spatii comerciale. Practic, ZOOMO si-a propus sa modernizeze conceptul de afise si anunturi imobiliare, aducandu-le in era digitala.

Cui se adreseaza ZOOMO?

ZOOMO se adreseaza atat clientilor in cautare de proprietati imobiliare, cat si agentilor imobiliari profesionisti, dornici sa aiba acces rapid la proprietati exclusive. Avand in vedere greutatile pe care le intampinau pana acum clientii, precum preturile mai mici in anunturi decat in realitate, drumurile frecvente in zone diferite si multe altele, ZOOMO ofera solutii corecte si complete. Atat clientii, cat si agentii imobiliari, pot descoperi acum noi proprietati disponibile in zona in care se afla sau de care sunt interesati, chiar pe ecranul telefonului. ZOOMO este la fel de usor de utilizat precum un joc, dar are capacitatea de a transforma piata imobiliara intr-una profesionista si transparenta.

Folosind realitatea augumentata, ZOOMO transpune afisele digitale in lumea reala, ajutand agentii imobiliari si clientii sa gaseasca proprietati de vis, in zone de vis.

Afisele digitale apar chiar pe fatada cladirilor cu proprietati disponibile, iar detaliile referitoare la pret si conditii sunt la doar un click distanta de orice utilizator. Asta inseamna ca ofertele sunt mai usor de accesat, mai transparente, dar si mai detaliate, chiar de la inceput. Mai mult decat atat, ZOOMO ofera posibilitatea identificarii pozitiei exacte a proprietatilor din jur, dar si din alte zone, oferind agentilor imobiliari acces catre proprietatile noi, exclusive. Cum multe dintre acestea au regim de comisionare zero, ele reprezinta adevarate ocazii pe piata imobiliara, atat pentru agenti, cat si pentru clienti.

Ce inseamna o aplicatie ideala pentru piata imobiliara?

ZOOMO este mai mult decat o simpla aplicatie utila pentru piata imobiliara, este o adevarata resursa de viitor. Aplicatia ajuta la stabilirea unor colaborari de durata cu alti agenti profesionisti, reduce mult timpul de selectie si de tranzactionare si ajuta la descoperirea rapida si usoara a exclusivitatilor. In plus, ZOOMO creeaza o adevarata punte de legatura intre clientii care respecta plusul de valoare si agentii imobiliari seriosi, cu adevarat profesionisti.

ZOOMO este o noua aplicatie creata special pentru piata imobiliara, care se diferentiaza de agregatoarele clasice prin inovatie si profesionalism.

#aplicatii mobile, #zoomo , #Aplicatii mobile

Curs valutar

1 EUR = 4.9771 RON

0.0001

1 USD = 4.6535 RON

0.0132
  1. Samsung revine cu noi funcționalități în actualizarea One UI 6.1.1. Ce oferă gigantul tech
  2. Experții confirmă: Cum să îți îmbunătățești semnalul Wi-Fi. Cele mai importante reguli
  3. Hoții au furat primul transport de telefoane Realme GT 6. Lansarea dispozitivului, în pericol să fie amânată
  4. Un soft antivirus folosit și de mulți Români va fi interzis în SUA. Administrația Biden suspectează legături cu Rusia
  5. SpaceX anunță noua antenă starlink ultra-portabilă. Specificații, disponibilitate și preț
  6. Vești bune pentru șoferi! Android Auto lansează o nouă aplicație așteptată
  7. Îmbunătățirea semnificativă pe care Samsung vrea să o aducă la noul Galaxy S25 Ultra
  8. Google Chrome lansează o funcție extrem de utilă, disponibilă pentru utilizatorii de Android
  9. Ce înseamnă Google? Surpriza din spatele numelui celui mai popular motor de căutare
  10. Galaxy Z Fold 6 și Galaxy Z Flip 6, mai scumpe față de versiunile anterioare. La ce prețuri vor ajunge