Nissan anunta: Primul telefon care se va repara singur

Joi, 19 Ianuarie 2012, ora 22:37
1958 citiri
Nissan anunta: Primul telefon care se va repara singur

Nissan a anuntat in premiera lansarea primei carcase de iPhone care se repara singura atunci cand este zgariata.

Dezvoltata de catre producatorul auto, in colaborare cu Universitatea din Tokyo si Advanced Softmaterials, vopseaua carcasei era destinata initial masinilor Nissan si Infiniti, dar care este acum utilizata si in industria smartphone-urilor, potrivit Foxbusiness.

"Ne place sa avem o gandire laterala prin inovatie. Privim la ideile pe care le avem in legatura cu masinile si ne gandim cum ar putea acestea sa fie aplicate pentru a imbunatati si alte piese. Carcasa pentru iPhone este cel mai bun exemplu. Am folosit vopseaua de calitate din tehnologia Nissan si am aplicat-o la un alt produs", a declarat Bob Laishley, reprezentant Nissan.

Exteriorul vopselei este facut din polyrotaxane, ceea ce inseamana ca, atunci cand suprafata este avariata, structura chimica reactioneaza revenind la forma initiala si umpland golurile.

In cazul in care produsul va trece testele care trebuie efectuate, realizarea acesteia va intra in productie la sfarsitul anului 2012. Compania nu a anuntat inca ce pret va avea produsul, insa a promis ca micile zgarieturi vor fi "vindecate" in doar o ora.

#carcasa iphone nissan, #reparare telefon, #carcasa nissam , #Accesorii telefoane