S-a incheiat prima faza a constructiei a Zonei Comerciala Baneasa

Vineri, 15 Septembrie 2006, ora 16:45
1142 citiri

Prima faza a Zonei Comerciale Baneasa, cel mai mare spatiu comercial din Europa Centrala si de Est, situat in partea de nord a Capitalei, a fost finalizata cu succes odata cu deschiderea Galeriei Mobexpert si este gata sa-si intampine cumparatorii bucuresteni si nu numai. Pana in acest moment, prima faza a Zonei Comerciale cuprindea Metro, reteaua "cash&carry" deschisa anul trecut, galeria comerciala Feeria si cel mai de succes hypermarket de pe piata internationala - Carrefour, inaugurate in luna aprilie a anului 2006, Bricostore - cunoscutul "Do it yourself" deschis in luna mai 2006 si Galeria Mobexpert, producatorul si comerciantul de mobila nr.1 din Romania, recent inaugurat.

A doua faza a Zonei Comerciale Baneasa va fi finalizata la sfarsitul anului viitor si va cuprinde: Ikea, cel mai de succes comerciant de mobila la nivel international, Moto City - un spatiu dedicat expunerii cu vanzare a unor renumite marci de masini din intreaga lume si Baneasa Shopping City, care va fi cel mai mare centru comercial din Romania.

Baneasa Shopping City va oferi cumparatorilor peste 220 de magazine la inalte standarde europene si va avea, spre deosebire de alte mall-uri deja existente pe piata romaneasca - primul "food court" din tara, construit pe trei nivele, cu o larga deschidere spre zona de distractie din jurul sau.

Aceasta zona va aduce, in premiera in Romania, numeroase posibilitati de petrecere a timpului liber, adresate intregii familii. Toti cei care vor dori sa se bucure de cumparaturi, vor putea veni la Baneasa Shopping City, incepand cu toamna anului 2007, atunci cand imensul mall va deveni operational.

Zona Comerciala Baneasa, deschisa integral la sfarsitul anului viitor, va oferi peste 250.000 de metri patrati de suprafata comerciala, reprezentand cea mai larga oferta de magazine de moda, unitati de servicii si spatii de petrecere a timpului liber. Ea va deveni in scurt timp o destinatie favorita de cumparaturi si distractie pentru intreg Bucurestiul.

Zona este una dintre cele 3 parti integrate ale Proiectului Baneasa, cel mai mare concept de dezvoltare urbanistica din Europa Centrala si de Est. Investitia totala a intregului proiect se ridica la suma de 1,2 miliarde Euro si va fi dezvoltat pe o suprafata de 221 de hectare.

In ansamblul sau, Proiectul Baneasa va oferi pietei peste 250.000 de mp de suprafata construit prin Zona Comerciala Baneasa, un numar de peste 3.000 de unitati locative moderne prin Zona Rezidentiala, precum si cel mai mare parc de afaceri din Romania - numit Baneasa Business&Technology Park, care va oferi pietei circa 160.000 de mp spatiu de birouri de inalta calitate.

Amos News