Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Mobexpert reduce cu pana la 20 la suta preturile la peste 4.000 articole de mobilier

Mobexpert reduce cu pana la 20 la suta preturile la peste 4.000 articole de mobilier

Mobexpert reduce cu pana la 20 la suta preturile la peste 4.000 articole de mobilier si decoratiuni, informeaza un comunicat al companiei.

Importurile provin din tari din Orientul Indepartat, cum sunt India si Thailanda, iar produsele care fac obiectul acestor reduceri vor fi marcate distinct in magazine printr-o eticheta de culoare albastra.

In paralel, de la inceputul lunii, in cele 32 de magazine si hipermagazine Mobexpert din tara se deruleaza si o campanie de reduceri promotionale, de pana la 40 la suta, pentru colectiile din 2006, care vor fi inlocuite in curand de cele din tendintele noului an.

Acestei campanii i se asociaza promotiile de inceput de an, pentru o gama larga de mobilier - de la dormitoare si biblioteci pana la canapele si mobilier de bucatarie - care ofera reduceri cuprinse intre 10-15 la suta.

Campania de reduceri promotionale de pana la 40 la suta se desfasoara in fiecare an numai in perioada ianuarie - februarie.

Cifra de afaceri a Grupului Mobexpert s-a ridicat, la finele anului 2006, la aproape 155 de milioane de euro, in crestere cu sapte la suta fata de 2005. Reteaua Mobexpert numara patru hipermagazine in Bucuresti, 1 hipermagazin in Brasov si 27 de magazine in tara, urmand ca anul acesta sa se deschida primul hipermagazin de mobilier din afara tarii, la Sofia (Bulgaria). In afara Romaniei, Mobexpert Office este prezent in Sofia (Bulgaria) si in Belgrad (Serbia). De asemenea, exporta in Franta, Germania, Olanda si alte tari.

Infiintat in 1993, Grupul Mobexpert are in prezent 4.500 de angajati (dintre care peste 3.500 in fabrici).

Infiintata in 2000, Domus Mex este societatea de investitii imobiliare a Grupului Mobexpert si proprietara tuturor cladirilor.

<b>Bloombiz</b>
(Sursa: <a href=http://www.rompres.ro/ target=_blank>Rompres</a>)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 948 ori