Top 10 gadgeturi, in 2010

Luni, 11 Ianuarie 2010, ora 23:39
4785 citiri
Top 10 gadgeturi, in 2010

Ca in fiecare an, Targul Consumer Electronics Show (CES) a fost locul de lansare al celor mai asteptate gadgeturi si device-uri, care vor marca, intr-un fel sau altul, anul 2010.

1. Televizorul 3-D, de la Mitsubishi

Cu televizorul sau de 82 de inch, Mitsubishi a facut "zgomot" la CES si se pregateste sa muste din cotele de piata detinute de Sony, Samsung sau Panasonic.

Pretul unui televizor 3-D, marca Mistubishi, este de 4.999 $. Pentru a se bucura de toate cele trei dimensiuni, consumatorii vor fi nevoiti sa poate ochelari speciali in fata televizorului Mitsubishi.

ESPN a anuntat deja ca va lansa o retea de televiziune 3-D pe piata americana, care va transmite 84 de evenimente sportive, printre care si meciurile de fotbal de la Cupa Mondiala, de anul acesta.

Nici Discovery Communications nu s-a lasat mai prejos, anuntand propriul canal de televiziune 3-D.

Este de ajuns sa-l scoti din cutie, sa gasesti reteaua WiFi si sa te relaxezi pe muzica preferata, spre deosebire de celelalte gadgeturi de la Sonos, care sunt greu de instalat si au preturi destul de "piperate".

10. Tastatura Light Touch, de la LightBlueOptics

Compania britanica LightBlueOptics a dezvoltat un sistem de proiectare care afiseaza imaginea unei tastaturi perfect functionale pe orice suprafata.

#ces, #device, #gadget, #ipod, #reader , #stiri Mitsubishi